Sohbetimiz Bol Olsun

• Resmi Gönderi

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

• Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

:onay: Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow :kas:

:koşma: Chasing the Siberian Husky :bakış:

:kar::kralice::türkiye::coksoguk: :karyagisli:

• Turkceli aradım ileti mesajlarını kapattım . Bakalım gelecekmi tekrar sınıf 0 mesajı. Turkceellde bilmiyor ne yağacağonı en fazla ekrana düşen sms leri kapatırız dedi iyi dedim bende kapat. bakalın çare olacakmı bu olay... bunlar böyle engellesen bile atarlar mesaj bir yolunu bulurlar .

Oğuzhan aga sanada başlarlar yakında bunlar SINIF 0 mesajları göndermeye :) FLAŞ mesah olarak geçiyormuş yani deprem sel gibi doğal afetlerde kullanılan bir kod biçimiymiş. .kapattık bakalım ne olacak :)

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Varsa Paran Cümle Alem Kulun Yoksa Paran Cehennemdir Yolun.... B)

• Putin, Ermenistan'ın askeri yardım talebini reddetti.

Bunların başbakanında delilik seziyorum adam yenildi gene saldırdı gene yenilecek

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Paşinyan Ermenistan Silahlı Kuvvetlerinin savaş kabiliyetni yok etti. Düşman çoktan Erivan yönünde ilerliyor."

-Eski Ermenistan Genel Kurmay Başkanı Norat Ter-Grigoryants

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• Turkceli aradım ileti mesajlarını kapattım . Bakalım gelecekmi tekrar sınıf 0 mesajı. Turkceellde bilmiyor ne yağacağonı en fazla ekrana düşen sms leri kapatırız dedi iyi dedim bende kapat. bakalın çare olacakmı bu olay... bunlar böyle engellesen bile atarlar mesaj bir yolunu bulurlar .

Oğuzhan aga sanada başlarlar yakında bunlar SINIF 0 mesajları göndermeye :) FLAŞ mesah olarak geçiyormuş yani deprem sel gibi doğal afetlerde kullanılan bir kod biçimiymiş. .kapattık bakalım ne olacak :)

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

geliyor bana zaten sınıf 0 mesajları aynen benimde sürekli ana ekrana düşüyor.😡evet bir yolunu bulurlar atarlar yinede anlamadığım bu sms leri bedavamı atıyo bunlar 1 kişiye binlerce mesaj atmak nedir yahu.Bu kadar ısrar niye.

• geliyor bana zaten sınıf 0 mesajları aynen benimde sürekli ana ekrana düşüyor.😡evet bir yolunu bulurlar atarlar yinede anlamadığım bu sms leri bedavamı atıyo bunlar 1 kişiye binlerce mesaj atmak nedir yahu.Bu kadar ısrar niye.

Bu kadar ısrarmı niye? Niye olmasınki aga yolunacak kaz arıyorlar belki 1 tane keriz düşer diye şansını zorluyor .. adamlar ekmeğinin peşinde yani onada hak vermek lazım

Sms leri bedava atmıyorlar elbette ama kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez aga.

1000 ayrı kişiye 1 tek mesaj 1 000 sms eder aralarından 10 tane keriz gelse siteye :) sen başarılısın demektir en kötü ihtimalle 100 lira atsa :D 1000 lira eder bu sarı 2000 3000 lirayıda bulabilir.

İşlem başarılı yani Bu şekilde para akışı sağlanıyor

Varsa Paran Cümle Alem Kulun Yoksa Paran Cehennemdir Yolun.... B)