Herkese iyi akşamlar
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Herkese iyi akşamlar
İyi aksamlar abim, hoşgeldin..
-
- Resmi Gönderi
Selamünaleyküm Hayırlı Sabahlar
-
- Resmi Gönderi
-
25 Ekim'de gerçekleşecek. Tutulma, Türkiye saati ile 12.40 ile 15.05 arasında yaşanacak; Güneş'in yaklaşık yüzde 50'si, Ay tarafından örtülecek
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
25 Ekim'de gerçekleşecek. Tutulma, Türkiye saati ile 12.40 ile 15.05 arasında yaşanacak; Güneş'in yaklaşık yüzde 50'si, Ay tarafından örtülecek
Hayatımdaki ilk tutulma olayını yaşayacağım sanırım
-
Sosyal medya kanunundan bir şey anlamadım çok tuhaf bir kanun
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İşte zamanında en iyi spor ayakkabısı buydu.
Epey giydik , bununla oynadık, incedir biraz burun tarafı o kusur eder sadece topa vururken
-
Abikerim selamünaleyküm hayırlı akşamlar axxuweather böyle birşey atmış ben tam anlamadım bu kış tahmini midir ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
Aleykümselam abim, hayırlı akşamlar
Emirhan sanırım bu, bakiver altta alıntı ettim
2022-23 AccuWeather Avrupa kış tahmini yayınlandı.
⚠️ingiltere hattında kuvvetli soğuklar bekleniyor.
⚠️İskandinav hattında normallerin üzerinde sıcaklık beklentisi.
⚠️Orta Avrupa hattında daha kurak bir kış.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. konuda burada
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Hayırlı Cumalar, hayırlı günler herkese
-
Yeni bir projeye başlıyorum. Gönüllü meteorologlar olsun hava aşıkları olsun yediden yetmişe herkesin severek kullanabileceği bir meteoroloji uygulaması kurma arefesindeyiz. Elimden geldiğince profesyonel bir şekilde olması için tasarımı Figma'dan yapıyorum. Haliyle biraz uzun sürüyor. En fazla 1-2 ay içinde, kış başlamadan uygulamamızın prototipinin sunumunu yapacağım geçtiğimiz 5 6 ay bu sektörün inceliklerini ve eğitimlerini yakından takip etme fırsatım oldu. Bugün itibari ile resmen inşaası başlamış bulunmakta.. Emin olun dünya çapında emsalsiz içeriklere dolu olacak
Sizden ricam , eğer vaktiniz var ise bu başlıktan veya özel mesaj olarak (gerek gönüllü meteorolog gerekse hava aşığı bir takipçi olarak) fikirlerinizi ve isteklerinizi belirtmeniz. En parlak fikirlerin bu forumdan çıkacağına eminim.
-
Ayrıca Reactnative bilen front-end yazılımcı arkadaşlar ve Back-end yazılımcı arkadaşlar bu hesabı takip edebilir. İlerleyen aşamalarda yeni ilanlar açabiliriz..
https://www.linkedin.com/in/sarp-%C3%B6zdo%C4%9Fan-967265214
İletişim için : hubmeteo@gmail.com
-
- Resmi Gönderi
Bekliyoruz bakalım
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -