Denizler soğuyana kadar gölcük İstanbula oranla çok sıcak kalacak gibi.
Sabah 7.30 dan akşam 9 a kadar evde değilimde ondan
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDenizler soğuyana kadar gölcük İstanbula oranla çok sıcak kalacak gibi.
Sabah 7.30 dan akşam 9 a kadar evde değilimde ondan
Sonbahar Tahmini
Doğu avrupa için güzel bir sonbahar sezonu bizi bekliyor olabilir özellikle rusya,ukrayna,belarus,gürcistan kısmen balkanlar bu bölgelerde ekim ayında anomalinin baya düşmesi muhtemel,Türkiye ise kısmen bu anomali içerisinde karadeniz kesimi daha şanslı olabilir, ülkemizin bir kısmı soğuk ataktan etkilenirken diğer kısmında yine yazdan kalma günler yaşanabilir görselle bunu açıklıyorum...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Yağış haritasınıda hazırlayıp ekledim tekrardan basınç ve sıcaklığıda atıyorum.
Tahminde kullanılan modeller (UKMO,ECMWF,JMA) ve birkaç endeks.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Araplar Türkiye’ye Sibirya diyecek zorlasa
Gelocuların Arap versiyonu
Hayırlı sabahlar.
Gelo Italiano siberiano diye ne zaman yazmaya başlarlar tahminen
Selamun aleyküm, hayırlı Cumâ'lar herkese, hayırlı günler..
Gelo Italiano siberiano diye ne zaman yazmaya başlarlar tahminen
İtalyanlar yazmaya başlasada şöyle rahat rahat bize gelecek sistemin takibi yapsak
Hayırlı günler hayırlı Cumalar olsun
Olur olur gelsin kapı açık artık Sibirya'dan Kurt mu gelir ayı mı bilmiyorum ama gelsin
Görmemişim bende teşekkürler hocam
Son zamanlardaki en kuvvetli yağış var Zonguldak ta
Havada acayip elektrik var
Zonguldak ta elektrik fırtınası var
Hayatımda böyle yağış görmedim
Şu yağış kar olarak düşse düşünemiyorum