Sohbetimiz Bol Olsun

• Resmi Gönderi

sabah ogle arasi baslar heralde. ama yogunluk diyarbakirin 100 km kuzeyinin batisi ve dogusu gibi gorunuyor.

Bugün değil. Hatta yarın bile değil diyebilirim. Yarın akşama doğru ancak kar değerine inebileceğimizi düşünüyorum. Yarın akşam ile sonraki öğleden sonraya kadar hareketliliği takip edeceğim bakalım.

• Resmi Gönderi

Bugün değil. Hatta yarın bile değil diyebilirim. Yarın akşama doğru ancak kar değerine inebileceğimizi düşünüyorum. Yarın akşam ile sonraki öğleden sonraya kadar hareketliliği takip edeceğim bakalım.

simdi ben bu sistemi 03:45 den bu yana takip ediyorum. suan bati karadenizdeki dekler istanbulda yagmur a sebep oldu cunku ust seviye yetmedi 850 dusuk geldi. sana yaklasan sistem yer seviyesinde karayel ile geldi marmara ic ege hattinda 15 derece karadeniz ic anadolu hattinda11-12 derece suan buludugu cizgide 9 derece dusuyor. cunku karayel alt seviyeyi cok soguttu ve soguk tasindi. ust seviyede 500 ve 400hpa da akdenizden nem besleniyor ve karayelden aldigi soguk deposunu yavas yavas yitirerek yavas yavas sana dogru tasiniyor. 850 ve daha alt seviyede cephe cizgisinde o siyah olan cizginin ust sevyesinde. nem artik yogusarak kutleler oluyor yagisa donuyor. simdi senin oraya ne zaman gelecek benim tahminim 9-7 derece yer seviyesinde dusurecek. dev pointi falan sabah 10 a gore hesaplamak lazim. kar olarak dusebilir. gectigi yerlerdeki karakteristigi oyleydi.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.