İyi geceler HS ailesi
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
bu aralar bosum 2 ay daha madem biseyler yapalim forumda merakli arkadaslarimizda varsa. havalarin sesi app deneyelim. Hasan61
Bir projem var abi onu bitirim Yaparız bir şeyler. Ne üzerine işleyiş nasıl olacak sen onları istersen kafanda bir kurgula yazıya dök bana dönüş yaparsan bir şeyler düşünürüz abim ☺
-
- Resmi Gönderi
Cümleten hayırlı günler olsun
-
- Resmi Gönderi
Selamünaleyküm Hayırlı günler
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese...
-
- Resmi Gönderi
Bir projem var abi onu bitirim Yaparız bir şeyler. Ne üzerine işleyiş nasıl olacak sen onları istersen kafanda bir kurgula yazıya dök bana dönüş yaparsan bir şeyler düşünürüz abim ☺
nasil bir isleyis olacak ? soyle bir isleyis olacak ; oncelikle bir talep olacak ortakca hepimizin onayi ile. ardindan isterleri belirlenecek sonra bir sablon ortaya koyulacak. programlama kisminda ki ekip bu sablonun isterlerinin kabiliyet yeterlilikl is gucu vs cercevesinde sinirlarini ilk surum icin analiz ve tespit edecek. bir demo yazilacak. ardindan barindirma ve maliyet ihtiyac ve karsilanabilirlik kriterlerine gore demo uzerinden ilk surumun nitelikleri ve kabiliyetleri cercevesinde programin bize sunduklarinin gereklilikleri tartislacak. suan kullanilan bu tur app ler ile karsilastirmasi birde ne gibi farklari olmasi gerektigi ne yenilikler sunmasi gerektigi konusunda bir ortak karar benimsenecek. sonra beta surumunu yayinlanacak. alinan feedback ler cercevesinde gelistirmeye devam edilecek. hasan program yasayan bir projedir. ihtiyaclari vardir. devamliligi soz konusudur. belirlli plan cevrcevesinde tedavulden kalkana kadar bu cevrim dongusu devam eder. misal havalarinsesi.com surekli arkada birileri birseyler yapiyor guncellemeler geliyor varsa hatalar gideriliyor dimi. bir finans, teknik, yonetim, denetim, yetkili ve kullanicilari tarafi var. komplike bir is bu ben sana dondum sen bana dondun olmaz
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler herkese..
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler olsun 🙋🏻♂️
-
Hasan61 Aralık'ta 0 rakıma kar beklemiyorum
Benim balkon ?
-
- Resmi Gönderi
Benim balkon ?
5 rakıma yağar
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.çok güzel kar yağışı var dostlar
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.çok güzel kar yağışı var dostlar
Kar yağışı değil bu başka bir şey inanılmaz görüntüler izliyorum son 5 dkdır
-
- Resmi Gönderi
Kar yağışı değil bu başka bir şey inanılmaz görüntüler izliyorum son 5 dkdır
Şu ahşap evde sobayı kuracaksın. Üstüne çaydanlık. Birkaç tane kestane. Bir de yer minderi lazımdır tabii. Daha sayamıyorum.
-
- Resmi Gönderi
eger yaparsak tam yapariz Hasan61 benim ozelligim o bir isi ya tam yaparim ya hic yapmam. neyse burada konusyalim bunu ortak bir platformda topluca degerlendirelim. app konusunda ben varim. istiyorumda isin gercegi. yani ben arkadaslarima falan bakin ben bu sitede su su pozisyondayim deyip bununla gurur duyabiliyorsam bizler icinde elimden gelen herseyi yaparim sorun yok buyuklerimize anlatiriz hesabimi kitabimizi yapariz ufak bi app ile baslar gerekirse ecm de gfs den kendini gucelleyen proces lere hatta daha fazlasini bile yapariz. gereken tek sey takim olabilmek ki biz bir takimiz zaten hepmiz yani en azindan ben oyle dusunuyorum kendimi buranin bir parcasi olarak goruyorum.
(ai ile cok deneyimim yok mesela genc olarak sen yapay zeka kisminda arastirirsin. kodu yazariz kod problem degil cok fazla app yapmadim ama embedded operating system architecture im ben laf aramizda .) -
eger yaparsak tam yapariz Hasan61 benim ozelligim o bir isi ya tam yaparim ya hic yapmam. neyse burada konusyalim bunu ortak bir platformda topluca degerlendirelim. app konusunda ben varim. istiyorumda isin gercegi. yani ben arkadaslarima falan bakin ben bu sitede su su pozisyondayim deyip bununla gurur duyabiliyorsam bizler icinde elimden gelen herseyi yaparim sorun yok buyuklerimize anlatiriz hesabimi kitabimizi yapariz ufak bi app ile baslar gerekirse ecm de gfs den kendini gucelleyen proces lere hatta daha fazlasini bile yapariz. gereken tek sey takim olabilmek ki biz bir takimiz zaten hepmiz yani en azindan ben oyle dusunuyorum kendimi buranin bir parcasi olarak goruyorum.
(ai ile cok deneyimim yok mesela genc olarak sen yapay zeka kisminda arastirirsin. kodu yazariz kod problem degil cok fazla app yapmadim ama embedded operating system architecture im ben laf aramizda .)BİZ TAKIMIZ(AİLEYİZ)
-