Ömer hakkımıza varsa helaldir dostumda güzeldi be makaramız nereye böyle ?
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
model takip ettik güzel sohbetler yaptık benden yana herkese hakkım helaldir ve herkese teşekkür ediyorum umarım nice sağlıklı güzel ve karlı yıllar geçerirsiniz geçiririz hoşçakalın
Bizden yana da helal olsun,ne hakkımız olacak.
Uzaklaşma yine de seni burada her zaman görmek isteriz 👍
-
- Resmi Gönderi
Snow Hound hayırlı olsun, başarılar abim
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler yazayım unutmadan
-
Arkadaşlar merhaba bugün itibariyle forumu bırakıyorum sadece forumu değil tüm hava işlerini bırakıyorum bu forumdaki 5.yılımdı ve bu güzel yolculuğumun sonuna geldim birlikte çok güzel günler geçirdik çok model takip ettik güzel sohbetler yaptık benden yana herkese hakkım helaldir ve herkese teşekkür ediyorum umarım nice sağlıklı güzel ve karlı yıllar geçerirsiniz geçiririz hoşçakalın
Hakkım varsa helal olsun ama yine de seninle sistem takip etmeye devam etmek isterim
-
- Resmi Gönderi
Teşekküler herkese 🫡
Pandora hocam ufak bir tartışmamız oldu geçtiğimiz günlerde bundan dolayıda özür dilerim sizden ❤️
Özür büyük erdemliliktir. Herkese nasip olmaz, herkeste de var olmaz tebrik ederim hem özürün hem de yeni ünvan ve rütben için hayırlı olması dileklerim ile
-
- Resmi Gönderi
Teşekkür ederim ustam geçen sefer aramızda bir kırgınlık olduysa kusura bakma tekrardan
Estağfurullah abim olur mu öyle şey. Aklımda bile değil. Biz aileyiz.
-
Herkese hayırlı geceler bu sistem bitene kadar en iyisi fromu girmemek moralimiz bozuk iç Anadolu olarak kar alan bolgelerimizin gözü aydın
-
Gedikkaya mevkii karla karışık muhtemelen
-
Evet koluma kar tanesi düştü hayırlı olsun
-
- Resmi Gönderi
Evet koluma kar tanesi düştü hayırlı olsun
Gözün aydın olsun abim
-
Hayırlı geceler cümleten
-
Gözün aydın olsun abim
Teşekkürler abi
-
- Resmi Gönderi
Teşekkürler abi
Fazla fazla olsun inşaallah
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-