Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Aydiner X hesabını daha aktif kullansana.
-
Aydiner X hesabını daha aktif kullansana.
Beğeni felan gelmiyor bu da hevesimi kaçırıyor
-
Beğeni felan gelmiyor bu da hevesimi kaçırıyor
Daha verisel paylaşım yap
-
Daha verisel paylaşım yap
Erene göre ao nao nun yazın önemi yok. Bildiğim en işe yarayan veri o. Ama ben paylaşıyorum yinede.
Diyagram, model desen zaten klasik dikkat çekmez.
Yani kısacası biraz daha bir şey öğrenmem gerekiyor ki daha dikkat çekici tweetler atayım.
-
Erene göre ao nao nun yazın önemi yok. Bildiğim en işe yarayan veri o. Ama ben paylaşıyorum yinede.
Diyagram, model desen zaten klasik dikkat çekmez.
Yani kısacası biraz daha bir şey öğrenmem gerekiyor ki daha dikkat çekici tweetler atayım.
Öğren devir teknoloji devri. Gir Google Scholar a dolu dolu makaleler var en ince ayrıntısına kadar. Sonra uzun vadeli olmasa da 10-15 günlük bir tahmin yap, yapay zeka ile de görselleştir istersen al sana etkileşim.
-
Öğren devir teknoloji devri. Gir Google Scholar a dolu dolu makaleler var en ince ayrıntısına kadar. Sonra uzun vadeli olmasa da 10-15 günlük bir tahmin yap, yapay zeka ile de görselleştir istersen al sana etkileşim.
Mslp yi bir saat çalışma sonucu yüzde 70-80 öğrendim test yap bana 😂
-
Mslp yi bir saat çalışma sonucu yüzde 70-80 öğrendim test yap bana 😂
Başla
-
Başla
H yüksek basınçtır l alçak
Yüksek basınç havayı durgun yapabilir
Alçak basınç tam tersi hareketli yapabilir
Kapalı çizgi yani Merkeze doğru hpa artıyorsa burada yüksek basınç vardır ve havayı durgun yapabilir
çizgiler birbirine çok yakınsa bu kuvvetli rüzgara neden olabilir
975 hpa 1000 hpa arası havanın hareketli olabileceği anlamına gelir
1010-1015 nötrdür farklı parametlere bakarsak daha net anlarız
Daha da yukarısı güçlü yüksek basınç demektir ve yağışı çok zorlaştırır.
Hpanın merkezinden uzak yerde çok güçlü yüksek basınç varsa
Ve merkeze güçlü bir alçak basınç merkezi oluşuyorsa rüzgar kuvvetli olur ve kuzeyden güçlü soğuk hava sokulabilir
-
Şimdi bana harita yorumlat paylaşıp meteocelden
-
Daha Çok Göster
H yüksek basınçtır l alçak
Yüksek basınç havayı durgun yapabilir
Alçak basınç tam tersi hareketli yapabilir
Kapalı çizgi yani Merkeze doğru hpa artıyorsa burada yüksek basınç vardır ve havayı durgun yapabilir
çizgiler birbirine çok yakınsa bu kuvvetli rüzgara neden olabilir
975 hpa 1000 hpa arası havanın hareketli olabileceği anlamına gelir
1010-1015 nötrdür farklı parametlere bakarsak daha net anlarız
Daha da yukarısı güçlü yüksek basınç demektir ve yağışı çok zorlaştırır.
Hpanın merkezinden uzak yerde çok güçlü yüksek basınç varsa
Ve merkeze güçlü bir alçak basınç merkezi oluşuyorsa rüzgar kuvvetli olur ve kuzeyden güçlü soğuk hava sokulabilir
Doğru dedin kardeşim. Ayrıca izobarlar sıklaşırsa, fırtına ekstrem koşullar kış aylarında ise yoğun kar yağışı ihtimalleri artar.
-
Yapay zeka sırasıyla ne öğrenmem gerektiğini anlattı İkinci derse geçebilirim. Bugünlük yeter 😂
-
Yapay zeka sırasıyla ne öğrenmem gerektiğini anlattı İkinci derse geçebilirim. Bugünlük yeter 😂
Ama sen çok basit şeylerden başlamışsın :D
MJO öğren, ENSO etkisini öğren, Rossby Waves..
-
- Resmi Gönderi
Doğru dedin kardeşim. Ayrıca izobarlar sıklaşırsa, fırtına ekstrem koşullar kış aylarında ise yoğun kar yağışı ihtimalleri artar.
Birbirine yakın çizgi hava hareketlerinin daha hızlı hareket etmesi yani ani ve şiddetli hava değişimleri desek daha anlaşılır
-