- Resmi Gönderi
İyi günler herkese.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİyi günler herkese.
İyi akşamlar HS ailesi
Hayırlı akşamlar herkese
Bu sene karpuzlar mı kötü markette ki saklama koşulları mı
Lezzetli gelenleride damağın alışmasından kaynaklanıyor. Karpuz dediğin bal gibi olacak. Yıllardır da öyle karpuz yemedim
Belki bal gibi karpuzu güney şehirlerde bulursunda. Şu hibrit tohum yüzünden meyve sebzelerin tadı kalmadı
bende 1-2 gun evvel aldim kestim buzdolabina koydum iyi gorunuyordu sabah yiyecektim icine cokmus garip biseyler olmus anlamadim attim az once cope. ama bugun pazardan aldik bu bayagi iyi. sanirim toplu alip koyuyorlar markettekiler biraz beklemis olabilir.
bende 1-2 gun evvel aldim kestim buzdolabina koydum iyi gorunuyordu sabah yiyecektim icine cokmus garip biseyler olmus anlamadim attim az once cope. ama bugun pazardan aldik bu bayagi iyi. sanirim toplu alip koyuyorlar markettekiler biraz beklemis olabilir.
valla bende az önce kestim kenarları eh işte ortası resmen çürümüş tadı vardı görüntü iyiydi ama tat kötü yarın pazardan alırım bende
hayirli aksamlar ahali. az kaldi 3 aya basliyoruz sistem takibine ![]()
hayirli aksamlar ahali. az kaldi 3 aya basliyoruz sistem takibine
3 ay degi daha ekimde siklon takibi yaparız ![]()
hayirli aksamlar ahali. az kaldi 3 aya basliyoruz sistem takibine
El nino nun bakalım bi etkisini görebilecek miyiz? 🤔
El nino nun bakalım bi etkisini görebilecek miyiz? 🤔
Bu da soru mu? 😊 Hem de ne göreceğiz..
Bu da soru mu? 😊 Hem de ne göreceğiz..
2004 senesini hatırlayanlar yaşı kurtaranlar İstanbul’da neler olduğunu fsm köprü
Halatlarının dahil tipiden koptuğunu ve 2 hafta Elektirk su problemleri yaşandığını karın tipi ile birlikte büz haline geldiğini biliyorlardır. Elbette bunun altında bir el nino etkisi de başroldeydi. Amacımız 2004 yaşamak değil ama en azından farklı hava olaylarına şahit olmak en azıdan …
Kesinlikle izlemekten pişman olmayacağınız yarım saat.