- Resmi Gönderi
2021 Şubat'ı şu an bile 3'e katladı benim için
Onu diyorum ya ben o zaman 150 rakimdaydim diz boyu kar vardı parklarda
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur2021 Şubat'ı şu an bile 3'e katladı benim için
Onu diyorum ya ben o zaman 150 rakimdaydim diz boyu kar vardı parklarda
2021 Şubat siklonik kar yağışlı sistemdi ancak sıcaklık yetersiz kaldığı için rakım sistemi olmaktan öteye geçemedi. O yüzden Eren çok kar görmüş wriscuttern az kar görmüş diye yorumladım.
2021 Şubat siklonik kar yağışlı sistemdi ancak sıcaklık yetersiz kaldığı için rakım sistemi olmaktan öteye geçemedi. O yüzden Eren çok kar görmüş wriscuttern az kar görmüş diye yorumladım.
bunun 850 si digerinin 500 u iyiydi diye hatirliyorum
Halkalı kopuyor !
bunun 850 si digerinin 500 u iyiydi diye hatirliyorum
2021 Şubat sisteminde 500 kötüydü abi gün boyu yağış vardı ama -28'lik bir 500hpa ve sınırda 850hpa yüzünden rakım sistemine dönmüştü. Snow Hound
Eren yağış durdu erimede yok hava açmasına rağmen. Şıpır şıpır sus sesleri kesildi. Gündüz yağış durduğunda ağaç dallarındaki karlar hemen dökülmeye başlıyordu
yağış şaaaak! diye kesti wriscuttern
7-8 arası hafif kar var yine
şu anadoluya gşirenden kapsak birşeyler 7 çeyrek gibi
Esenlerde hayat durdu fena tipi var
Bu kütleler gelene kadar avrupaya yağış tek tükThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
onların gelmesi 9 u bulur
onların gelmesi 9 u bulur
Gelirse 4 5 saat duraksamadan yağacak kütleler. parça parça, karaya geldiklerinde toparlanır bi süre üzerimizde dururlar
2021 Şubat sisteminde 500 kötüydü abi gün boyu yağış vardı ama -28'lik bir 500hpa ve sınırda 850hpa yüzünden rakım sistemine dönmüştü. Snow Hound
siklonik bir sistem icin 28 yeterli degilmidir