- Resmi Gönderi
Ağustos 17 den sonrasını görmedim
aynı yine mn üstü
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAğustos 17 den sonrasını görmedim
aynı yine mn üstü
aynı yine mn üstü
11 ağustostan sonra mevsim normalleri üzeri olacağını zannetmiyorum araya kısa süreli sistem yanaşır 12-14 Ağustos arası ya normallere ya normal altına ilerleriz
14-16 Ağustos arası sıcaklıklar 4-8 derece düşecek mevsim normalleri ve 2-4 derece civarı altına ineceğiz 2 günlüğüne
Modellerde 20 sinden sonra avrupaya ab dalışları göreceğimizi düşünüyorum bundan 2 türlü etkilenebiliriz ilk olarak orta avrupaya inerse ab ler ki ben öyle düşünüyorum iyi bir afrika yeriz ardından doğulama hareketiyle yağış kapabiliriz veya direkt olarak orta avrupaya dalıp oradaa etkisini yitirene kadar sağlam afrika alırız
Modellerde 20 sinden sonra avrupaya ab dalışları göreceğimizi düşünüyorum bundan 2 türlü etkilenebiliriz ilk olarak orta avrupaya inerse ab ler ki ben öyle düşünüyorum iyi bir afrika yeriz ardından doğulama hareketiyle yağış kapabiliriz veya direkt olarak orta avrupaya dalıp oradaa etkisini yitirene kadar sağlam afrika alırız
20 sinden sonra sistem bekliyorum. Afrika yemeyiz
Eren bilincede kopya çekti derler geçerler.ama ben övgü beklemiyorum bilmek benim için gurur verici tek başına zaten
Eren bilincede kopya çekti derler geçerler.ama ben övgü beklemiyorum bilmek benim için gurur verici tek başına zaten
kimse yarışta değil veya kimse bir şeyi kanıtlamak zorunda da degil
kimse yarışta değil veya kimse bir şeyi kanıtlamak zorunda da degil
Ama insanlar bana böyle hissettiriyor tavırlarından