- Resmi Gönderi
Bazı büyük liglerde şampiyonların şampiyonluk paylaşımları......!
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBazı büyük liglerde şampiyonların şampiyonluk paylaşımları......!
asıl olarak galatasaraya gönderme kazandıkları maçtan sonra bird hunter yazarak bu oyun ilr paylaşım yapmışlardı. 10 numara olmuş kim paylaştıysa eline sağlık
wriscuttern bak dostum. Bunu ilk kim yaptı bilmem. Hatırlarım Galatasaray da aynısını yaptı. O gün de aynı tepkiyi gösterdim. Neden? Şampiyonsun. Şampiyonluğunu kutlamak yerine neden öbür takımlara atıfta bulunuyorsun. Şampiyonluğunu kutla. Galatasaray yaptı. Biz de yapalım. E yapma. Git öteki takımları da verdikleri emekler için terbik et paylaşımında. Sence o şekilde daha çok rakibine karşı üst düzey paylaşım yapmış olmaz mı? Bu paylaşımı yüzünden Beşiktaş'ın iyi futboluymuş, eksik kadrosuymuş bakmam. Rezil bir hareket olmuş. Çocukça bir hareket olmuş. Yazık gerçekten.
O kazanır yok kuş avcısı. O kazanır oyun bitti çocuklar. Bu kuş neler yapmış size de altından kalkmaya çalışıyorsunuz. Yazık ne hale sokuyorsunuz Türk futbolunu. Sadece yazık.
Bu yıl yaz transfer dönemine Trabzonspor damgayı vuracak gibi baksanıza
wriscuttern bak dostum. Bunu ilk kim yaptı bilmem. Hatırlarım Galatasaray da aynısını yaptı. O gün de aynı tepkiyi gösterdim. Neden? Şampiyonsun. Şampiyonluğunu kutlamak yerine neden öbür takımlara atıfta bulunuyorsun. Şampiyonluğunu kutla. Galatasaray yaptı. Biz de yapalım. E yapma. Git öteki takımları da verdikleri emekler için terbik et paylaşımında. Sence o şekilde daha çok rakibine karşı üst düzey paylaşım yapmış olmaz mı? Bu paylaşımı yüzünden Beşiktaş'ın iyi futboluymuş, eksik kadrosuymuş bakmam. Rezil bir hareket olmuş. Çocukça bir hareket olmuş. Yazık gerçekten.
Senin fikrindir karışamam ama ben yapılmasınjn rezil rüsva bir hareket olduğunu düşünmüyorum
Senin fikrindir karışamam ama ben yapılmasınjn rezil rüsva bir hareket olduğunu düşünmüyorum
Benim takımım iyi ki yapmıyor böyle paylaşımlar. İyi ki. İnşallah da yapmaz. Yaptığı an takımıma da laf söylerim. Saçma çünkü. Ben rakibimi yendiğim zaman. Eline sağlık derim. Güzel mücadele derim. Seni yendim hahahahaha yapmam.
kimse herhangi bir takımı kötülemesin ezmesin GS nin yaptığı paylaşımda ben utandım GS li olarak bjk de böyle bir paylasim yaparak seviyesini düşürdü.
kimse herhangi bir takımı kötülemesin ezmesin GS nin yaptığı paylaşımda ben utandım GS li olarak bjk de böyle bir paylasim yaparak seviyesini düşürdü.
En azından GS gibi at yakıştırması yapılmadı , oyunun orjinal repliği ile cevap verildi. Aşağılama , yada belden aşağı vurma yok. Herhangi birine şahsi kişisel bir vurgu yok. Umarım anlatabildim.
UsTaD çocuklar diye kime dedi sence abi
GS FB formalı çocuklar koymuşlar birde aşağılayıcı
GS FB formalı çocuklar koymuşlar birde aşağılayıcı
Mizah olarak yapmışlar bence, neyse sen öyle diyorsan öyle olsun. Kişisel algılamamak lazım.Takım üzerinden yapılan espriler normaldir bana göre he burda Fatih Terim ile ilgili ona vurgulu bir tema olsaydı bende kızardım. Benim anladığım o Erencim. E Bakam diyelim senin düşüncene de saygı duyarım bakış açısı farklı olabilir.
Ben yazmam etmem artık. Futbol bitti benim için. Öteki takımların ne yaptığı umurumda değil. Bu sezon takip edemem zaten. Fenere bakarım ara sıra . Ama Hepimiz kardeşiz❤️