Yusuf Yazıcı UEFA Avrupa Liginde gol kralı oldu
Finale kalanlara bak gol kralı olana demek ki final Kazım değilmiş 😂
İki maç hat-trick yaptı sanırım, helal Olsun Aslan parçası.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYusuf Yazıcı UEFA Avrupa Liginde gol kralı oldu
Finale kalanlara bak gol kralı olana demek ki final Kazım değilmiş 😂
İki maç hat-trick yaptı sanırım, helal Olsun Aslan parçası.
Tahkim kurulu siyah-beyazlı kulübün eski teknik direktörü Abdullah Avcı ya 17 milyon 130 bin TL fesih tazminatı ödemesine karar verdi.
Beşiktaş Abdullah Avcı ya tazminat ödeyecek
Tahkim kurulu siyah-beyazlı kulübün eski teknik direktörü Abdullah Avcı ya 17 milyon 130 bin TL fesih tazminatı ödemesine karar verdi.
Beşiktaş Abdullah Avcı ya tazminat ödeyecek
Böyle aptalca paralar veriyoruz. Senelerdir aynı terane hiç mi akıllanmaz kulüpler.
abdullah avcıya giden parada en ufak bir hakkım varsa haram olsun
Kanka böyle deme yazıktır da. O da insan sonuçta...
Beşiktaş kulüp yöneticilerine soylemen lazım bence de.Bunda Abdullah Avcı ve ekibinin suçu yok.
Sen beni fabrikaya işe almışsın ama hakkımı vermeden kovuyorsun abim.
Kontrat yaparken akılları nerde bunların.
FB GS TS bol bol tazminat ödüyorlar maalesef.
GS de daha az bu tazminat işleri.Onda da kulüpten gitmeyen gitsede anında dönen Terim varda ondan Yoksa onlarda aynı durumda olurlardı.
Daha öncede buraya yazdım ödenen tazminatları ,bulursam atarım.
wriscuttern Del bosgue ye yıllar yıllar evvel ödenen para malum.
Adam 150 ver işi bırakayım dedi örmek.Komik bir para istedi tazminat olarak
Sayın başkan"zırnık alamazsın" dedi
Oda dava açarım dedi ..Açtı ve kulübün kasasını talan etti.
Bunda hocanın ne suçu var.
Haklarımız benimde varsa kulüp yöneticilerine, bu işte kimler sorumluysa onlara haram olsun .
😯😯😯
2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım, Antalya kampındaki ilk hazırlık maçında Azerbaycan ile karşı karşıya gelecek.
Alanya Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 20.00'de başlayacak ve TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.
Bu sonuçlar 2018 Aralık sonunda kaleme alınmış..
Türkiye yabancı teknik direktörler için özellikle son dönemde adeta 'tazminat"Cenneti' oldu. 2000 yılından bugüne 4 Büyükler tarafından görevine son verilen 14 yabancı teknik adama, çalıştıkları kulüpler servet ödedi. Listenin son sırasına da Phillip Cocu yerleşti.Fenerbahce'den 2 milyon Euro tazminat alması beklenen Hollandalı çalıştırıcı, takımın sezon performansına göre ek bonuslarını da almaya hak kazanabilecek
İLK SIRA DEL BOSQUE'NIN
Son 18 yıla baktığımızda Galatasaray,Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor sözleşmesi devam ederken gönderdikleri 14 yabancı teknik adama toplamda 32 milyon Euro, yani bugünün kuruyla yaklaşık 200 milyon TL tazminat ödedi. Bu alanda rekor, Beşiktaş'tan 8,5 milyon Euro tazminatla ayrılan Del Bosque'nin oldu. İspanyol teknik adamı, 3'er milyon Euro ile Galatasaray'dan Rijkaard, Fenerbahçe'den Aragones, Cocu ve Beşiktaş'tan Tigana takip etti.
EN FAZLA PARA BEŞİKTAŞ'TAN
2000 yılından bu yana yapılan liste baz alındığında Galatasaray 6 (Rijkaard, Prandelli, Skibbe, Gerets, Tudor, Lucescu), Fenerbahçe 4 (Aragones, Daum, Pereira, Cocu), Beşiktaş 3 (Del Bosque, Tigana, Schuster) ve Trabzon 1 (Halilhodzic) yabancı hocayla yollarını tazminat ödeyerek ayırdı. Tazminat maddesinden vazgeçen tek isim ise Galatasaray'dan ayrılırken 12,5 milyon Euro'yu bırakan Roberto Mancini oldu. Ayrılıklar için Beşiktaş 12,5 milyon Euro, Galatasaray ve Fenerbahçe 9,3 milyon Euro öderken, Trabzon'un ödediği rakam 980 bin Euro oldu.
Yenilerden Fenerbahçe de Ersun yanal,Erol bulut Aykut kocamana ne verildi bakmak lazım o yazılı senede takımın başına hoca gelmeden 3 kişiye maaş ödeyecekti Fenerbahçe..Yeni hoca da başlayinca 4 hocaya maaş ödemesi yapılacaktı, yapılıyordu.
Trabzonspor da ise Ersun yanala verdiği 11milyon TL var..Burdaki notlarda 980 bin Euro der TS için..
Neyse verilen tazminatların haddi hesabı yok.Az araştırmak lazım tazminat işlerini.
Kafaları sarmassa yolla gitsin oluyor,kulüpler Çiftlik adeta..
Bir oyuncu bonservisini almıyorsun adam gidince de kırk takla ediyorsunuz.
Şimdi de yine bjk ve aboubakar var sahnede.
Yapmışsın sözleşme kontrat ama adam böyle olmaz diyor.En gerekli anlarda kadroda yok.
Anlas adamla oda işini yapsın.Diger büyükler gözünün yaşına bakmaz alır geçerler.
Talisca uçtu gitti buda gitmesin
Artık kalsın bizim insanımız takımların başında.Sergen ,Terim,Emre,Aykut, Avcı,Ünal vsvs
wriscuttern bak abim su ödenen tazminatlara.Kendi iş yerlerinde bu yöneticiler böyle davranabilirler mi?
bilemiyorum abi bir sinirle söyledim teknik direktörlük yaptığı dönemde izlemedim zaten içimde ilginç bir nefret var abdullah avcıya karşı ödencek paradan öncede sevmiyordum hiç
bilemiyorum abi bir sinirle söyledim teknik direktörlük yaptığı dönemde izlemedim zaten içimde ilginç bir nefret var abdullah avcıya karşı ödencek paradan öncede sevmiyordum hiç
Sevme yav benim,bizim ve herkesin sevmediği kişiler var mutlaka.
Lakin burda bizim kulüplerimiz de hata, ben onu vurguladım sadece.
Beşiktaş’ın şampiyonluğunu aylar önceden bilen astrolog 2021-22 sezonunun şampiyonunun Trabzonspor olacağını söyledi
Eğer gerçek çıkarsa gelecekten geldi derim bu adam
Beşiktaş’ın şampiyonluğunu aylar önceden bilen astrolog 2021-22 sezonunun şampiyonunun Trabzonspor olacağını söyledi
Eğer gerçek çıkarsa gelecekten geldi derim bu adam
O konuda da yazmıştım.. Trabzonspor mevcut kadrosunu muhafaza ederse ve takviye yaparsa şampiyon adayıdır dedim.Bakalim ne derece tutar
Milli maç başladı.
Azerbaycan Türkiye dakika 8 maç 0-0 devam ediyor.
Gazozuna maç kardeş takımla diyelim.
Milli maç başladı.
Azerbaycan Türkiye dakika 8 maç 0-0 devam ediyor.
Gazozuna maç kardeş takımla diyelim.
Halkıyla bir sıkıntımız yok
Kardes deriz ama daha önceki millî maçlarda da (özellikle birinde) böyle tekme Tokat aşı etmişlerdi bizim elemanları.
Az önce kambura yattı ve Mert te bakarak yaptı bunu.O delikanlının boynu kırılabilir di.
Nasil kardeş takım?