Kaçırdığı pozisyona bak, penaltıdan kolay
Futbol Konusu
-
-
abi tamam ama o maçta kırmızıyı direk hakem verdi ts ye. Gördü çaldı diyelim. Sonuçta anlık olay bi art niyet aramak bence çok sağlıklı olmaz. Ama ts lehine verilen kararlar hep var müdahalesiyle geliyor aradaki bu ince çizgiyi dikkate almakta fayda var bence.
Konya maçındaydi sanırım ... Kırmızıyı aldı TS ve Neredeyse 80 dakika 10 kişi mücadele etti.
Bende Fenerbahçe'liyim ama o macta kırmızı pas geçilebilirdi mesela.
abi tamam ama o maçta kırmızıyı direk hakem verdi ts ye. Gördü çaldı diyelim. Sonuçta anlık olay bi art niyet aramak bence çok sağlıklı olmaz. Ama ts lehine verilen kararlar hep var müdahalesiyle geliyor aradaki bu ince çizgiyi dikkate almakta fayda var bence. Bu arada ben cimbomluyum.
-
Kollanma kesin var fakat bence bunun kollanmadan çok, daha kötüsü gelemeyecek kadar kötü olan hakem performanslarıyla alakası var. Ciddi söylüyorum hakem performansları o kadar kötü ki her hafta yeni bir rekor kırılıyor adeta. Liyakatsızlık, iş bilmezlik, saltanat gibi babadan oğula geçen hakemler, torpil... daha fazlasını sayıp kafa yormaya gerek yok.
-
- Resmi Gönderi
Neyse bakalım...Her zaman yazdığım gibi "yaşayalım görelim"
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çok seviyoruz be💚💙
-
16. dakikada trabzon lehine verilen penaltı bence tam bir skandal. Gümrüklü tamamen topa müdahale ediyor.
Her maç aynı şey yoksa puan farkı böyle olmazdı
-
- Resmi Gönderi
Bırakın hakem konuşmayı da maç izleyin
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İnsanın ağzı sulanıyor beee. Atmosfere bak
-
- Resmi Gönderi
Burnley Totenham maçı da ertelenmiş yoğun kar yağışı nedeniyle de... Benim mesajlarım niye onaya düşüyor Whisper
-
Burnley Totenham maçı da ertelenmiş yoğun kar yağışı nedeniyle de... Benim mesajlarım niye onaya düşüyor Whisper
Futbol konusu için alınan bir önlem.
-
- Resmi Gönderi
Herkes bir takım tutuyor ve seviyor,önlem olarak onaya düşüyor Sahut..Kalp kırmamak adına diyelim
-
- Resmi Gönderi
Not:
Yorum varsa yazalım, fikrimizi savunalim ama karşı tarafa incitici mesajlar yazmayalım yeterlidir.
Kaç kere yazdık ama maalesef yine aynı mesajlar geliyor.
-
Eski Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz hayatını kaybetti ..Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
-
- Resmi Gönderi
Galatasaray'ın eski başkanı Mustafa Cengiz vefat etmiş.
Allah rahmet eylesin.
-
- Resmi Gönderi
Allah rahmet eylesin
-
- Resmi Gönderi
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun iyi
Ve ahiret ehli insandı hak hukuk gözetirdi. Galatasaray’a gelmiş geçmiş en iyi başkanlardandı diyebilirim.
-