Ahh şu gomisin golü ofsayt pozisyonu Real Madrid Drogba'nın sayılmayan golünü hatırlattı gözümüzde canlandı mazi bi an 🙂
Keremin şutu defansa çarpmayaydı Gomisin golü ofsayt olmayaydı 2 0 biterdi ter temiz dönerdik oradan
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAhh şu gomisin golü ofsayt pozisyonu Real Madrid Drogba'nın sayılmayan golünü hatırlattı gözümüzde canlandı mazi bi an 🙂
Keremin şutu defansa çarpmayaydı Gomisin golü ofsayt olmayaydı 2 0 biterdi ter temiz dönerdik oradan
Gs deplasmanda bu sezon Şampiyonlar Ligi ve avrupa liginde gol yemeyen tek takım
Keşke yaa imkansız değildi değerlendirebilirdik ama olmadı. Buna şükür İstanbul maçını çok merak ediyorum inşallah eleriz diye umut ediyorum, ateşli taraftar desteğiyle şu an her şey lehimize bakıyor
Keşke yaa imkansız değildi değerlendirebilirdik ama olmadı. Buna şükür İstanbul maçını çok merak ediyorum inşallah eleriz diye umut ediyorum, ateşli taraftar desteğiyle şu an her şey lehimize bakıyor
Zaten elersek gerisi çocuk oyuncağı en zorlu rakip barçaydı o da bize geldi gerisi çerez sayılır
Zaten elersek gerisi çocuk oyuncağı en zorlu rakip barçaydı o da bize geldi gerisi çerez sayılır
Kesinlikle 👏
Bu konunun kapanması için elimden geleni yapacağım her maç saati bir mevzu.
2 Nisan'da başlayacak olan Ramazan ayı boyunca liglerde akşam maçlarının başlama saati 20:30 olarak belirlendi.
Galatasaray Barcelona maçı saat 20.45 de
Zor maç ama neden olmasın?Futbolun güzelliği de burada zaten.Olmaz olmaz dememek lazım.
Takımımıza başarılar dileriz
Galatasaray Barcelona maçı saat 20.45 de
Zor maç ama neden olmasın?Futbolun güzelliği de burada zaten.Olmaz olmaz dememek lazım.
Takımımıza başarılar dileriz
Maç bitiş düdüğünden sonra Galatasarayımız çeyrek finalde sesleri duymayı Rabbim nasip etsin inşAllah.
Maç bitiş düdüğünden sonra Galatasarayımız çeyrek finalde sesleri duymayı Rabbim nasip etsin inşAllah.
Bir dünya devini gene karlar altında elemişti Galatasaray, gene nasip olur inşaallah
Bir dünya devini gene karlar altında elemişti Galatasaray, gene nasip olur inşaallah
Aynen öyle inşAllah 👏🙏
Harry potter kerem Aktürkoğlu Hatrick sesiyle çeyrek finale çıkarır takımımızı inşallah
KAPTAN MARCAO
malesef 1-2 Galatasaray geriye düştü.