Sitede görevlilere HS ödülü göndermiyorduk zaten onun dışında sorunu çözdüm biraz zahmetli oldu ama
Futbol Konusu
-
-
Sitede görevlilere HS ödülü göndermiyorduk zaten onun dışında sorunu çözdüm biraz zahmetli oldu ama
Elien sağlık mustafa
-
- Resmi Gönderi
Eline sağlık kardeşim benim🫡
Ligde haftalık 4 büyüklerin maçları için böyle anketler açabilirsin. Ya basit bir puanla ya da puansız. Hatta derbilere puan sistemi yaparsın
-
Eline sağlık kardeşim benim🫡
Ligde haftalık 4 büyüklerin maçları için böyle anketler açabilirsin. Ya basit bir puanla ya da puansız. Hatta derbilere puan sistemi yaparsın
Skor verelim hocam
Galler 1-3 Türkiye
-
Çıkmak garanti olduğu için yedek serpiştirilmiş bir kadro
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
normalde sorumlulara göndermiyorduk bu sefer gönderdik
-
O kadar Onuralp’i izlemek istiyordum ki Allah isteğimi geri çevirmedi Uğurcan muhtemelen Sivas maçında oynamaz
-
- Resmi Gönderi
Milli maç dk 82 Galler 1- Türkiye 1
-
- Resmi Gönderi
O kadar Onuralp’i izlemek istiyordum ki Allah isteğimi geri çevirmedi Uğurcan muhtemelen Sivas maçında oynamaz
Maç öncesi o ayaktan rahatsızlığı olabilir mi acaba?
Yediği golde yatamadi
-
Torbalar gelsin isteyenleri tahmin köşesine alalım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Play-Off aşamasının bambaşka bir formatı var C yolu belli lakin A ve B belli değil
-
Benim tahminim Portekiz Çekya İsviçre gelir euro 2008'in aynı grubu yani ama bu sefer finale gideriz. 😂
-
- Resmi Gönderi
Belçika Türkiye İskoçya İtalya
-
- Resmi Gönderi