- Resmi Gönderi
250 Puanlı bir anket yapalım. Alıntılayıp skoru doğru tahmin edene 300 puan ekstra atalım.
Skor da söylüyorum Fenerbahçe 6 Galatasaray 0 🫡
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur250 Puanlı bir anket yapalım. Alıntılayıp skoru doğru tahmin edene 300 puan ekstra atalım.
Skor da söylüyorum Fenerbahçe 6 Galatasaray 0 🫡
Ortada bı kupa varsa o GS yindir
250 Puanlı bir anket yapalım. Alıntılayıp skoru doğru tahmin edene 300 puan ekstra atalım.
Yine 0 0 biter penaltılara gider penaltılarda Fenerbahçe alır
Erman Toroğlu Yorumcu olursa kesin penaltılara kadar yolu var penaltılarda uzar maç 7-6 biter penaltı skoru olarak
Bulgar ligi gibi bir ligimiz var..
Altı kaval üstü şişhane..Bir şey yazmaya bile gerek yok gibi görünüyor
Süper Kupa kim alır bilememde, 90 dakika içinde bitmesin. Uzatma penaltı ne kadar uzayabiliyorsa uzasın Sahutt
Süper Kupa kim alır bilememde, 90 dakika içinde bitmesin. Uzatma penaltı ne kadar uzayabiliyorsa uzasın Sahutt
Bu mac bizim cfs gibi 2070 li saatlere kadar gitse bile 0 0 biterdi😆
Porto (Portekiz)-Arsenal (İngiltere)
Napoli (İtalya)-Barcelona (İspanya)
Paris Saint-Germain (Fransa)-Real Sociedad (İspanya)
Inter (İtalya)-Atletico Madrid (İspanya)
PSV Eindhoven (Hollanda)-Borussia Dortmund (Almanya)
Lazio (İtalya)-Bayern Münih (Almanya)
Kopenhag (Danimarka)-Manchester City (İngiltere)
Leipzig (Almanya)-Real Madrid (İspanya)şampiyonlar ligi eşleşmeleri bu şekilde
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
5’te kapanır 15’te 🤪
5’te kapanır 15’te 🤪
Besiktastan umidim fener macina kadar vardi biliyor musun. Valla dedim rıza bir şeyler yapar şampiyonluğa dahi oynar takim rakiplerin birkaç puan kaybıyla. Bu sene 3.olursa öpüp başına koymalı bence
Besiktastan umidim fener macina kadar vardi biliyor musun. Valla dedim rıza bir şeyler yapar şampiyonluğa dahi oynar takim rakiplerin birkaç puan kaybıyla. Bu sene 3.olursa öpüp başına koymalı bence
Şenol Güneş gittiği gün ilk 5 ümidimi kestim, 7 10 arasında bitiririz ligi
İsmail hoca haklı büyük kısmında .Penaltı pozisyonunu ben hakemlik kural mural bilmem. Bence penaltı.
edit : Net bir açı. Sağ kroşe falan diyor Galatasaray başkanı ve Erden Timur. Dün penaltı diyordum o açıdan bakinca. Tertemiz pozisyon.
Alanyaspor’a geldiğinde ilk 3 hafta mağlup olan Fatih Tekke Konyaspor maçı beraberliği sonrası 4 haftadır galip durumdalar
Terim panatinakos ile prensip anlaşmasına vardı.