Bugün saat 14.00 HT Spor'da Ağrıspor-Zonguldakspor maçı var. Tüm Ağrı ve Zonguldaklılara duyrulur. Bende bir Zonguldaklı olarak maçı takip edeceğim.
1-0 dan 3-1 yaptı Ağrı inanılmaz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBugün saat 14.00 HT Spor'da Ağrıspor-Zonguldakspor maçı var. Tüm Ağrı ve Zonguldaklılara duyrulur. Bende bir Zonguldaklı olarak maçı takip edeceğim.
Atamayana atarlar.
Atamayana atarlar.
İkinci yarı ruh gibi gezdi Zonguldak sahada Zonguldaklı oyuncunun kaçırdığı net pozisyonlar da çabası Ağrı çevirdi aldı puanı kısa öz
ZTK'da büyük küçük diye ayrım yok sürpriz işler olabiliyor
İskenderunspor 2-2 Trabzonspor
bizim bu deplasman galibiyeti işi yine olmadı
İlk 10 da olan konular düşmesin başka yere atmam lazımdı ama burada olsun
A Spor’dan enstantaneler
PFDK'den Sivasspor'a Hükmen Mağlubiyet Cezası Geldi
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 07.02.2025 tarih ve 38 sayılı olağanüstü toplantısında almış olduğu kararlar aşağıda belirtilmiştir.
NET GLOBAL SİVASSPOR Kulübünün, 04.02.2025 tarihinde oynanan KOCAELİSPOR-NET GLOBAL SİVASSPOR Ziraat Türkiye Kupası Grup Aşaması müsabakasında, idari tedbirli futbolcunun müsabakada oynamasından dolayı Futbol Müsabaka Talimatı’nın 22/f ve 23/4. maddeleri uyarınca (3-0) HÜKMEN MAĞLUP SAYILMASINA,
Aynı müsabakada NET GLOBAL SİVASSPOR Kulübü sporcusu MURAT PALULİ hakkında, idari tedbirli olmasına rağmen müsabakada oynaması suretiyle Tedbire Uymama Eylemi nedeniyle Kurulumuza sevk yapılmış ise de; isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA,(oyçokluğu)
Aynı müsabakada NET GLOBAL SİVASSPOR Kulübü görevlisi TAYLAN OKAN İŞÇİ’nin, idari tedbire uyulmaması eylemine iştiraki nedeniyle FDT’nin 50/1-c maddesi uyarınca 4 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA ve YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 148.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Karar verilmiştir.
bu topic e beni kaydedin bunlar sonra bende faal olucam mustafa28 kardesimin sorumlu oldugu sayfasinda
bu adam hakkinda ne dusunuyosunuz herkez kotu soyler. 8 milyon etmez markaji yok sadece kosar diyorlar. bir keresinde 36km/s hizla depar atmis
Tanımam ama olmadık paralara oyuncu almayı marifet sayıyor kulüpler.
Nasıl olsa ödenemez boyutta olan borçlarını en olmadık zamanlarda devlet desteği veya yapılandırma imkanı doğuyor.
Nasıl olsa bizler gibi para dökerek ürün alanlar, maçlara gidenler var.
Bir arpa boyu yol gitmiyoruz iki iki dört..
Boşver gitsin,al birini vur ötekine
Not: Depar mepar hikaye abim,zeki klas ve akıllı olsun yeter.
Deli gibi koşmanın bir sonucu olamaz futbolda.
Sahada en hızlı oyuncu toptur.Akilli adamlar topu koşturur.
En iyi koşandan futbolcu olsaydı Uasin Bold olurdu,denedi ama olmadı
Genel olarak Okan hocanın aklında üçlü bir defans dizilimi varsa hücum anında da oyuncuyu pas alışverişinde kullanabilir oyuncunun isabetli pas yüzdesi ligde kendi yarı sahasında %95 rakip sahada %92 Dünya Kupası elemelerinde rakip yarısaha pas yüzdesi %62 olması bana ilginç geliyor çünkü geçmiş lig performanslarında bile bu kadar düşük değil oyuncu takım kontra yediği zaman hızlı olduğu için çabuk defansa yerleşebilir diye düşünüyorum. Lig'de geçen yılı 33 maçta 10 sarı kart ile bitirmiş. Rotasyon veya ilk 11 için kötü olduğunu düşünmüyorum ha tabi lig farkının etkisi nasıl olur ona bir şey söyleyemeyeceğim
Tabi canlı izlemedim istatistik olarakta bu kadar yorumlayabildim sofascore dan bakıyorum onlara da
Fiorentina'da 17 numaralı formayı seçen Nicolo Zaniolo: "Türkiye'deki depremde hayatını kaybeden bir çocuk için bu numarayı seçtim. Babasına sözüm var."
Böyle demişse helal olsun