Hakemler kötü kabulum ozman her hakem hatasinda takimlar maçtan çekilsin yazık ya zaten son siradasin neyin sowu bu ya ins küme düşerler
Futbol Konusu
-
-
Ali koc oyunlari basladi penaltı 12 oluyor talimat Ali koctan geliyor gündem olmuşturma çabaları işte 😊😊
Adana Demirspor kendisi zaten büyük bir camia Ali Koç kim de Adana Demir'in çekilme kararına el atabilecek.
-
- Resmi Gönderi
Bitsin bu tartışma beyler
-
En büyük problem hakemlerimizin en ufak baskıda dağılması. Konuyu daha çok uzatarak birbirimizi kırmaya gerek yok.
Maalesef Jorge Jesus haklıydı. Ligimizin sportif gerçekliği kalmadı ! -
Tartışma falan yok normal ve seviyeli bir şekilde konuşuyoruz herkes kendi fikrini söyleyebilir. Sonuçta futbol konusu.
-
Ya geçen yıl Rize okadar haksızlığa rağmen çekilmedi Allah aşkına ülkemize rezil ediliyor
-
- Resmi Gönderi
Tartışma falan yok normal ve seviyeli bir şekilde konuşuyoruz herkes kendi fikrini söyleyebilir. Sonuçta futbol konusu.
Tartışmaya gidiyor genelde böyle konular hocam kendimden biliyorum
-
Anadolu takımı taraftarı olanlar beni anlayacaktır bir Rizesporlu olarak ben de dahil bu durumdan bütün "memleket takımını" tutanlar bezdi. Geçen hafta Rize-Fener maçı bu hafta Gs-Ads maçı ve bu yapılanlar her geçen yıl artmakta. Galatasarayın geçmişte Rizeye yaptıkları da malum Diagne'nin güreş müsabakası en unutulmazı. Bunun bütün Anadolu takımlarında da yaşandığını farkındayım. Madem bu Anadolu takımlarımızın iyi yerlere gelmesi istenmiyor bu arkadaşlar kendi aralarında lig kursunlar gitsinler 500 puan toplasınlar. Gittim babama sordum bu iş eskiden de böyle miydi diye her zaman böyle olduğunu söyledi. Türk futbolunun gelişmemesindeki en büyük sebep budur. Sen burada ittirmelerle kazanırsın ama Avrupa maçlarına gelince en kıytırık takım seni sahadan siler. Türk futbolu bu şekilde ancak geriye doğru gitmeye mahkum. Bu düzen değişir mi değişirse nasıl değişir onu da bilmiyorum.
-
Anadolu takımı taraftarı olanlar beni anlayacaktır bir Rizesporlu olarak ben de dahil bu durumdan bütün "memleket takımını" tutanlar bezdi. Geçen hafta Rize-Fener maçı bu hafta Gs-Ads maçı ve bu yapılanlar her geçen yıl artmakta. Galatasarayın geçmişte Rizeye yaptıkları da malum Diagne'nin güreş müsabakası en unutulmazı. Bunun bütün Anadolu takımlarında da yaşandığını farkındayım. Madem bu Anadolu takımlarımızın iyi yerlere gelmesi istenmiyor bu arkadaşlar kendi aralarında lig kursunlar gitsinler 500 puan toplasınlar. Gittim babama sordum bu iş eskiden de böyle miydi diye her zaman böyle olduğunu söyledi. Türk futbolunun gelişmemesindeki en büyük sebep budur. Sen burada ittirmelerle kazanırsın ama Avrupa maçlarına gelince en kıytırık takım seni sahadan siler. Türk futbolu bu şekilde ancak geriye doğru gitmeye mahkum. Bu düzen değişir mi değişirse nasıl değişir onu da bilmiyorum.
Keşke sadece futbolda olsa bu durumlar Türkiye'de her yerde her kurumda bir liyakatsızlık var. Her yerde her zaman güçlü olan kazanıyor maalesef.
-
Adana demir spor başkanı a sporda küfür etti. 😊
-
Bakalım kulüp başkanları açıklamalarının arkasında duracaklar mı olursa beylikler dönemine döneriz 3. Beylikler dönemi başlar
-
Kupa maçları bir başka ya
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Bakalım kulüp başkanları açıklamalarının arkasında duracaklar mı olursa beylikler dönemine döneriz 3. Beylikler dönemi başlar
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Benfica'dan daha üst bir takıma transfer olur mu acaba İspanyollar sever bizim oyuncuları
orkun barcelana ya gider. benim gorusum mustafa28
-
- Resmi Gönderi
arkadaslar bu konuyla ilgili tek birsey yazmak istiyorum. tff isin icinden gelenlerle yonetilmeli tepeden inme baskanlar etki altinda kalabilen yneticiler olmamali. birde futbol takimlarinin basinda is adamlari show programlari yapimcilari vs vs hic biri tercih edilmemeli. fenerbahce futbol takimi ile hic bir sorunum olamaz ben bir galatasaray taraftayim. lakin acun ilicali ne zaman bu ise el atti o zamandan beri turk futbolunu survivor dan bir farki kalmadi. maclar artik danisikli dovus olmaya basladi. aziz yildirim cok acil bir sekilde takimin basina gecmeli.
fenerbahceyi kurtarmali. turk futbolunu kurtalmali.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -