Bakalım önümüzdeki yıllarda hangi takımın altyapısından kaç kişi liglerde oynayacak
Futbol Konusu
-
-
En son ne zaman karlı bir Galatasaray - Fenerbahçe derbisi izledik ?
Son yıllarda az veya çok İstanbul'da oynanan Galatasaray - Trabzon maçlarına kar denk geliyordu
-
- Resmi Gönderi
En son ne zaman karlı bir Galatasaray - Fenerbahçe derbisi izledik ?
Son yıllarda az veya çok İstanbul'da oynanan Galatasaray - Trabzon maçlarına kar denk geliyordu
sistem böyle gelirse oynanmaz o maç bence. Samiyen'in zemini yağışlı havalarda çok kötü hal alıyor.
-
sistem böyle gelirse oynanmaz o maç bence. Samiyen'in zemini yağışlı havalarda çok kötü hal alıyor.
Juventus maçları aklıma geldi. Sonraki gün okul tatil olur diye kar yağmasını beklemiştim. Nasip buymuşki ben yattıktan sonra bastıran kar hem maçı hem okulları tatil etmişti
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Juventus maçları aklıma geldi. Sonraki gün okul tatil olur diye kar yağmasını beklemiştim. Nasip buymuşki ben yattıktan sonra bastıran kar hem maçı hem okulları tatil etmişti
Graupel kar
-
Graupel kar
Sabah uyandığımda camdan duyduğum tıkırtı resmen doluyu andırıyordu...
Futbol konusu ama hazır anmışken bu da sinoptiği
-
Sabah uyandığımda camdan duyduğum tıkırtı resmen doluyu andırıyordu...
Futbol konusu ama hazır anmışken bu da sinoptiği
Gökgürültülü kar efsanesi
-
Fenerbahçe avantajı kaptı
Fenerbahçe 3-0 Anderlecht
-
Galatasaray turu zora soktu
AZ Alkmaar 4-1 Galatasaray
-
Genel olarak Okan hocanın aklında üçlü bir defans dizilimi varsa hücum anında da oyuncuyu pas alışverişinde kullanabilir oyuncunun isabetli pas yüzdesi ligde kendi yarı sahasında %95 rakip sahada %92 Dünya Kupası elemelerinde rakip yarısaha pas yüzdesi %62 olması bana ilginç geliyor çünkü geçmiş lig performanslarında bile bu kadar düşük değil oyuncu takım kontra yediği zaman hızlı olduğu için çabuk defansa yerleşebilir diye düşünüyorum. Lig'de geçen yılı 33 maçta 10 sarı kart ile bitirmiş. Rotasyon veya ilk 11 için kötü olduğunu düşünmüyorum ha tabi lig farkının etkisi nasıl olur ona bir şey söyleyemeyeceğim
Gördüğüm kadarıyla performans anlamında beğenilmemiş lakin sofa verileri isabetli pas anlamında yine de yüksek sıkıntısı nedir acaba ya da son cümlede yazdığım lig farkı etkiledi
-
UEFA Gençlik Ligi Son 16 Turu
Trabzonspor - Atalanta BC
-
UEFA Gençlik Ligi Son 16 Turu
Trabzonspor - Atalanta BC
Turu geçmesi durumunda Çeyrek finalde
FC Bayern München - FC Internazionale Milano ile karşılaşacak
-
Turu geçmesi durumunda Çeyrek finalde
FC Bayern München - FC Internazionale Milano ile karşılaşacak
Yarı final de ise
FC Salzburg - Atletico De Madrid / SK Sturm Graz - Olympiacos FC maçının galibiyle oynayacak
-
Kuraya göre Son 16 turu ve Çeyrek final müsabakaları da Trabzon'da oynanacak
-
Kuraya göre Son 16 turu ve Çeyrek final müsabakaları da Trabzon'da oynanacak
Bu maçlar neden tek maç acaba ama Trabzon'da olması iyi olmuş
-