• Bakalım önümüzdeki yıllarda hangi takımın altyapısından kaç kişi liglerde oynayacak

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• En son ne zaman karlı bir Galatasaray - Fenerbahçe derbisi izledik ?

Son yıllarda az veya çok İstanbul'da oynanan Galatasaray - Trabzon maçlarına kar denk geliyordu

‘’Pressure is a privilege’’

• Resmi Gönderi

En son ne zaman karlı bir Galatasaray - Fenerbahçe derbisi izledik ?

Son yıllarda az veya çok İstanbul'da oynanan Galatasaray - Trabzon maçlarına kar denk geliyordu

sistem böyle gelirse oynanmaz o maç bence. Samiyen'in zemini yağışlı havalarda çok kötü hal alıyor.

• sistem böyle gelirse oynanmaz o maç bence. Samiyen'in zemini yağışlı havalarda çok kötü hal alıyor.

Juventus maçları aklıma geldi. Sonraki gün okul tatil olur diye kar yağmasını beklemiştim. Nasip buymuşki ben yattıktan sonra bastıran kar hem maçı hem okulları tatil etmişti :)

Harici İçerik youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

‘’Pressure is a privilege’’

• Juventus maçları aklıma geldi. Sonraki gün okul tatil olur diye kar yağmasını beklemiştim. Nasip buymuşki ben yattıktan sonra bastıran kar hem maçı hem okulları tatil etmişti :)

Graupel kar

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙

• Fenerbahçe avantajı kaptı

Fenerbahçe 3-0 Anderlecht

• Galatasaray turu zora soktu

AZ Alkmaar 4-1 Galatasaray

• Genel olarak Okan hocanın aklında üçlü bir defans dizilimi varsa hücum anında da oyuncuyu pas alışverişinde kullanabilir oyuncunun isabetli pas yüzdesi ligde kendi yarı sahasında %95 rakip sahada %92 Dünya Kupası elemelerinde rakip yarısaha pas yüzdesi %62 olması bana ilginç geliyor çünkü geçmiş lig performanslarında bile bu kadar düşük değil oyuncu takım kontra yediği zaman hızlı olduğu için çabuk defansa yerleşebilir diye düşünüyorum. Lig'de geçen yılı 33 maçta 10 sarı kart ile bitirmiş. Rotasyon veya ilk 11 için kötü olduğunu düşünmüyorum ha tabi lig farkının etkisi nasıl olur ona bir şey söyleyemeyeceğim

Gördüğüm kadarıyla performans anlamında beğenilmemiş lakin sofa verileri isabetli pas anlamında yine de yüksek sıkıntısı nedir acaba ya da son cümlede yazdığım lig farkı etkiledi

• UEFA Gençlik Ligi Son 16 Turu

Trabzonspor - Atalanta BC

• UEFA Gençlik Ligi Son 16 Turu

Trabzonspor - Atalanta BC

Turu geçmesi durumunda Çeyrek finalde

FC Bayern München - FC Internazionale Milano ile karşılaşacak

• Turu geçmesi durumunda Çeyrek finalde

FC Bayern München - FC Internazionale Milano ile karşılaşacak

Yarı final de ise

FC Salzburg - Atletico De Madrid / SK Sturm Graz - Olympiacos FC maçının galibiyle oynayacak

• Kuraya göre Son 16 turu ve Çeyrek final müsabakaları da Trabzon'da oynanacak