Galatasaray istediğini aldı fark artık 6 puan değil 7 puan.
Bence Galatasaray için halen daha tehlikeli bir durum sezon sonuna kadar fener takılmazsa devam eder bu yarış
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGalatasaray istediğini aldı fark artık 6 puan değil 7 puan.
Bence Galatasaray için halen daha tehlikeli bir durum sezon sonuna kadar fener takılmazsa devam eder bu yarış
Bu mu Dünya Derbisi? Dünyanın en iyi hakemini bile getirseler bu maçtan hiç bişey olmaz. Her sene en az 1 maçları rezalet.
Kim diyor Dünya derbisi diye
O bizim kuruntumuz Gökhan..Körler sağırlar birbirini ağırlar
Galatasarayda anadolu kulüplerini yener anca Beşiktaş ve Trabzon deplasmanlarında takılırsa takılır.
Trabzonspor'da Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında Slavko Vincic'i istedi
Öve öve bitiremediğiniz Mourinho oynadığı 3 derbiyide kazanamadı derbi kazanmadan şampiyon olması imkansız
Maçı izlemek yerine halı sahaya gittim. Gayet makul bir tercih olmuş anlaşılan
bir adam gelecek. bir ulkenin futboluna hakemlerine taraftar gruplarina insanina geldigi gunden itibaren tepeden bakarak asagilayici tavirlarla tenkid ederek asagilayici kelimelerle rencide ederek kotu futbolunu gundem disi birakip birde taraftarini kandiracak. bir anne baba terbiyesi alamamis asbaskan onu koruyacak. baslarindada o insanlarin kokenine sahip olmayan tum firsatciliklariyla o ulkenin tum sanayi parekende hizmet sektorunde faaliyet gosterip o milleti somuren bir baskan.
ARKADASLAR ARAMIZDA KUCUK OLANLARIMIZ VAR BUYUKLERINIZI DINLEYIN ULKENIZEDE FUTBOLUNUZADA HAKEMLERINIZEDE TAKIMLARINIZADA SAHIP CIKIN !
bu millet degerlerini ayaklar altina alarak gelmedi buralara. dikkat edin buyuklerimizin lafidir. kol kirilir yen icinde kalir. bir yanlis varsa bunu biz kendi aramizda hallederiz. bu is elin ecnebisine yahudisine kalmadi kalmayacak.
bu is artik futbol veyahut spor alanindan cikti. milletinizle dalga gecirtmeyin !
E futbolda yanlışlıktan hepimiz şikayetçiyiz. Ne bu ülke futboluna ne de ilgin kaderini değiştiren vasıfsız hakemlerine asla sahip çıkmam. Sahip çıkmam gerekirse Fenerbahçe’ye çıkarım yeterli. Fazla söze gerek yok. Dünkü yabancı hakem performansını hepimiz gördük. Maç sonu Galatasaray’ın açıklamalarını da gördük NoToRacisim falan diyorlar . Irkçılık ne demek bir kişi açıp bakmadı sanırım o paylaşımı yapanlardan.
Sen Mourinho’ya The Çrying one veya sürekli ağlıyor demek için onun mertebesine gelmen gerekir önce. Çık Türkiye dışında 1 başarı kazan. Galatasaray’la yollarını ayırınca hangi takımda ne başarı kazanacak çok merak ediyorum 🙂
Umarım Fenerbahçe Avrupa’da başarı gösterir de dünkü algı çalışmalarına güzel bir cevap olur
E futbolda yanlışlıktan hepimiz şikayetçiyiz. Ne bu ülke futboluna ne de ilgin kaderini değiştiren vasıfsız hakemlerine asla sahip çıkmam. Sahip çıkmam gerekirse Fenerbahçe’ye çıkarım yeterli. Fazla söze gerek yok. Dünkü yabancı hakem performansını hepimiz gördük. Maç sonu Galatasaray’ın açıklamalarını da gördük NoToRacisim falan diyorlar . Irkçılık ne demek bir kişi açıp bakmadı sanırım o paylaşımı yapanlardan.
ne diyosun ya sen Sahutt sen maci izlemedinmi macda pozisyonmu vardi ? ben fenerbahceden bahsetmiyorum fenerbahce benim milletimin takimidir. kimse gelip fenerbahceyede bir soz soyleyemez soyletmemde sen ne demek istiyosun ?
ne diyosun ya sen Sahutt sen maci izlemedinmi macda pozisyonmu vardi ?
Dünkü maçla ilgili yorumumu yapmadım ki.
Dünkü maçla ilgili yorumumu yapmadım ki.
Sahutt birak maci degerlerine sahip cik. bunlar calisilmis kompozisyonlari yapilmis bir takim oyunalrin o ulkenin sporuna sporcusuna uzanan kismidir. 600 milyon dolarlik 2 takim oyunculara verilen paralara bak izledigimiz maca kaliteye bak. konustuklarimiZa bak. benide alet etme kendinde alet olma. fenerbahcede galatasayda besiktasida trabzonuda benim takimim. ben kendim savunurum. gevura mi kalmis bunu duzeltmek. neyi duzeltmisde suana kadar benim futbolumu duzeltecek. alet olmayin kimseyide oldurtmayin. FUTBOL KONUSMAMIZ GEREKIYOR FUTBOL.
Ben çoğu konuda katılmıyorum sana abi.
Futbolumu eleştireyim. Kendi safe futbolumuzu oynadık. 2 takım da kaybetmemeye çıkmış maça çok net. Okan hoca ben olsam santrofor çıkarmam risk alırdım dedi. Risk alsa Mourinho Galatasaray’ın dinamik orta sahasını yine rahat geçemezdi. Belki de golü yiyip lige havlu atardı. O yüzden çok üzgün değilim bu skordan. İki hoca da istediğini aldı. Oyun sisteminde Oğuz dün biraz sıkıntı yaşadı barışın kanadında. Orta sahada Lemina gibi bir güç vardı Galatasarayda. Szymanskiyi haşat etti. Tadicin çıkıp Szymanskinin 10 numara oynaması gerekirdi ama bir sakatlık yaşadı sanırım. Taliscayı daha erken alabilirdi Tadic yerine. Cenk de Dzeko yerine girebilirdi bu maç. En kötü 10 numaraya Mert Hakan veya İrfan Can girebilirdi. Velhasıl ben herkes kadar memnuniyetsiz değilim. Fenerbahçe’nin futbolu kötüye gidiyor diyenleri görüyorum. Katılmıyorum seneye de Jose ile devam edilmeli. Sistemini oturttu. Avrupa’da Rangers’ı da elediğimiz vakitte yine Mart belki de Nisan ayını göreceğiz. 3 yıldır bunu yapan tek takımız. Devam etmeliyiz. Türk futboluna kazancı Mourinhonun ,Yusuf Akçiçek. Ona da bir parantez açılmalı. Mükemmel oynadı dün. Umarım böyle devam eder. Her maça ilk 11 başlatır yeni sözleşme yaparım. Ayrıca Tadic ve Dzeko ile yeni sözleşmeye gitmem. Dzekoya kulüpte görev teklif ederim ama kondisyonu 1 sene daha kaldırmaz çok belli. Tadic yönetimin kararı , hala bekliyor yönetim. Kalan fikstürümüzde maç kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Muhtemelen mourinhonun da hesabı bu yönde. Galatasaray zor deplasmanlara gidecek. Ve bu deplasmanlarda yabancı hakem gelirse çok sular akar daha. Ligin bittiğini düşünmüyorum.
Ben çoğu konuda katılmıyorum sana abi.
Futbolumu eleştireyim. Kendi safe futbolumuzu oynadık. 2 takım da kaybetmemeye çıkmış maça çok net. Okan hoca ben olsam santrofor çıkarmam risk alırdım dedi. Risk alsa Mourinho Galatasaray’ın dinamik orta sahasını yine rahat geçemezdi. Belki de golü yiyip lige havlu atardı. O yüzden çok üzgün değilim bu skordan. İki hoca da istediğini aldı. Oyun sisteminde Oğuz dün biraz sıkıntı yaşadı barışın kanadında. Orta sahada Lemina gibi bir güç vardı Galatasarayda. Szymanskiyi haşat etti. Tadicin çıkıp Szymanskinin 10 numara oynaması gerekirdi ama bir sakatlık yaşadı sanırım. Taliscayı daha erken alabilirdi Tadic yerine. Cenk de Dzeko yerine girebilirdi bu maç. En kötü 10 numaraya Mert Hakan veya İrfan Can girebilirdi. Velhasıl ben herkes kadar memnuniyetsiz değilim. Fenerbahçe’nin futbolu kötüye gidiyor diyenleri görüyorum. Katılmıyorum seneye de Jose ile devam edilmeli. Sistemini oturttu. Avrupa’da Rangers’ı da elediğimiz vakitte yine Mart belki de Nisan ayını göreceğiz. 3 yıldır bunu yapan tek takımız. Devam etmeliyiz. Türk futboluna kazancı Mourinhonun ,Yusuf Akçiçek. Ona da bir parantez açılmalı. Mükemmel oynadı dün. Umarım böyle devam eder. Her maça ilk 11 başlatır yeni sözleşme yaparım. Ayrıca Tadic ve Dzeko ile yeni sözleşmeye gitmem. Dzekoya kulüpte görev teklif ederim ama kondisyonu 1 sene daha kaldırmaz çok belli. Tadic yönetimin kararı hala bekliyor yönetim. Kalan fikstürümüzde maç kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Muhtemelen mourinhonun da hesabı bu yönde. Galatasaray zor deplasmanlara gidecek. Ve bu deplasmanlarda yabancı hakem gelirse çok sular akar daha. Ligin bittiğini düşünmüyorum.
evet cenk nerde ? irfan can kahveci nerde. ben bunlarin konusuldugu programlari izlemek istiyorum. futbolun tartisildigi bir futbol organizasyonu istiyorum. bu takimlarin degerleri suan sampiyonlar ligindeki son turlara kalmis bir cok takimdan daha yuksek. ben kendi takimimin oyunundanda memnun degilim. bunuda belirteyim.
BEN FENERBAHCE UEFA KUPASINI KAZANDIGINDA KENDI TAKIMIM KAZANMIS GIBI BIR ELIMDE FENERBAHCE BIR ELIMDE TURKIYE BAYRAKLARIYLA TURLARA CIKMAK ISTIYORUM.
TURK BAYRAGINIDA SANA OZELLIKLE BELIRTMEK ISTERIM SAHUT.
Bende Trabzonspor'lu olarak Mourinho'nun kelimesinde ırkçılık olduğunu düşünmüyorum. Acun haklı Okan Hoca siyahi mi de ırkçı bir yaklaşım olsun. Mourinho kesinlikle haklıydı bu arada. Okan Buruk gerçekten çok rezilce tavırları var. Dün Trabzonspor'lu olarak Fenerbahçe'nin kazanmasını istedim canı gönülden. Sadece Okan Buruk'un hareketlerinden de değil. Galatasaray kulüp olarak zaten büyük bir camia 2 senedir şampiyon oluyor ama en çokta ağlayan camialardan biri. Yok hakemmiş bilmem neymiş. Galatasaray'ın hakemler sayesinde kazanılmış en az 5 sezon şampiyonluğunu sayarım burda. Dün kü maçtan sonra bile hakem konuşmak çok acınasıydı. Kaleye isabetli şut çekmemişsin be isabetli şut neyin hakemini konuşuyorsun üstelik hakemin maça etki edecek bir hamlesi de yoktu. Zaten Okan Buruk'un da ağzının ne kadar pis olduğunu biliyoruz. Geçen yıl münih maçını geçtim. Şampiyonluk kutlamasında şinanay şarkısına nasıl eşlik ettiğini de biliyoruz. İki kulüpte ligin hakemler tarafından en çok kollanan 2 camiası en çok hakem konuşanda 2 camia maalesef. Artık 2 takımında hakem konuşmayı bırakıp futboluna odaklanması gerekiyor. Ayrıca Okan Buruk ortamı en çok gerenlerden biridir.