1. Forum
  2. Galeri
    1. Albums
  3. Modeller
    1. Sayısal Modeller
    2. Sınırlı Alan Modelleri
  4. Diyagramlar
    1. Türkiye Diyagramları ( GFS Meteociel )
    2. Avrupa Diyagramları ( GFS Meteociel )
    3. Dünyadan Şehirleri Diyagramları (GFS Meteociel )
    4. Türkiye Diyagramları ( Wetterzentrale )
  5. Veriler
    1. AO ENDEKSİ
    2. NAO ENDEKSİ
    3. MJO ENDEKSİ
    4. ENSO ENDEKSİ
    5. QBO ENDEKSİ
  6. Uydu/Radar
    1. MGM Radar
    2. EUMATSAT (TÜRKİYE)
    3. METEO.BE (AVRUPA)
    4. SAT24 (TÜRKİYE)
    5. SAT24 (AVRUPA)
    6. WEATHER.COM (AVRUPA)
    7. İNTELLİCAST (AVRUPA)
  7. Sosyal
    1. Twitter
    2. İnstagram
    3. Facebook
    4. Havalarinsesi Youtube
    5. Whisper'in Youtube Hesabı
    6. Resmi Hesap Youtube
  8. Gizlilik Politikası
  • Login
  • Register
  • Ara
Bu Konu

Sevgili ziyaretçi, hoş geldiniz! Bir hesap oluşturun veya yorum yapmak için oturum açın

Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir

Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.

Şimdi giriş yap

Topluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!

Yeni bir hesap oluştur
  1. Forum
  2. Galeri
  3. Modeller
  4. Diyagramlar
  5. Veriler
  6. Uydu/Radar
  7. Sosyal
  8. Gizlilik Politikası
  1. Forum
  1. HavalarinSesi Meteoroloji Forumu
  2. Konular
  3. Spor ve Sağlık
  • Menü
  • Menü
  • Sidebar
  • Sidebar
  1. Forum
  2. Galeri
    1. Albums
  3. Modeller
    1. Sayısal Modeller
    2. Sınırlı Alan Modelleri
  4. Diyagramlar
    1. Türkiye Diyagramları ( GFS Meteociel )
    2. Avrupa Diyagramları ( GFS Meteociel )
    3. Dünyadan Şehirleri Diyagramları (GFS Meteociel )
    4. Türkiye Diyagramları ( Wetterzentrale )
  5. Veriler
    1. AO ENDEKSİ
    2. NAO ENDEKSİ
    3. MJO ENDEKSİ
    4. ENSO ENDEKSİ
    5. QBO ENDEKSİ
  6. Uydu/Radar
    1. MGM Radar
    2. EUMATSAT (TÜRKİYE)
    3. METEO.BE (AVRUPA)
    4. SAT24 (TÜRKİYE)
    5. SAT24 (AVRUPA)
    6. WEATHER.COM (AVRUPA)
    7. İNTELLİCAST (AVRUPA)
  7. Sosyal
    1. Twitter
    2. İnstagram
    3. Facebook
    4. Havalarinsesi Youtube
    5. Whisper'in Youtube Hesabı
    6. Resmi Hesap Youtube
  8. Gizlilik Politikası

Futbol Konusu

• Sistemci5534
  • 21 Ocak 2017 13:00
  • 1
  • 841
  • 842
  • 843
  • 855
  • Sahutt
    Co-Admin
    Alınan Beğeniler
    29.829
    Resimler
    3
    Doğum Günü
    15 Eyl
    Meslek
    Öğrenci
    Rakım
    720
    • 25 Şubat 2025 15:21
    • Resmi Gönderi
    • #12.616
    mehmet civan yazdı:

evet cenk nerde ? irfan can kahveci nerde. ben bunlarin konusuldugu programlari izlemek istiyorum. futbolun tartisildigi bir futbol organizasyonu istiyorum. bu takimlarin degerleri suan sampiyonlar ligindeki son turlara kalmis bir cok takimdan daha yuksek. ben kendi takimimin oyunundanda memnun degilim. bunuda belirteyim.

BEN FENERBAHCE UEFA KUPASINI KAZANDIGINDA KENDI TAKIMIM KAZANMIS GIBI BIR ELIMDE FENERBAHCE BIR ELIMDE TURKIYE BAYRAKLARIYLA TURLARA CIKMAK ISTIYORUM.

TURK BAYRAGINIDA SANA OZELLIKLE BELIRTMEK ISTERIM SAHUT.

Daha Çok Göster

İnşallah bu sene bunu hem futbolda hem basketbolda hem voleybolda başaracağız. Ben takımıma güveniyorum. Her branşta. En son şampiyon olduğumuz zaman keza futbolda lig şampiyonluğunda keza Euroleauge şampiyonluğunda sağında büyük bir TÜRK bayrağı olan şampiyon Fenerbahçe yazılı bayraklarımla tura çıkmıştım hatırlıyorum. Bunu da ben belirteyim. Nedense 😃

:kar:

• Önceki Resmi Gönderi
    • Sonraki Resmi Gönderi
  • Sahutt
    Co-Admin
    Alınan Beğeniler
    29.829
    Resimler
    3
    Doğum Günü
    15 Eyl
    Meslek
    Öğrenci
    Rakım
    720
    • 25 Şubat 2025 15:23
    • Resmi Gönderi
    • #12.617

Her maç yabancı hakem olmasını destekliyorum ve istiyorum.

• Önceki Resmi Gönderi
    • Sonraki Resmi Gönderi
  • Snow Hound
    Sorumlu - Uzman Üye
    Alınan Beğeniler
    10.743
    Doğum Günü
    24 Haz 2000 (24)
    Rakım
    80
    • 25 Şubat 2025 15:28
    • #12.618
    Sahutt yazdı:

Her maç yabancı hakem olmasını destekliyorum ve istiyorum.

Ben desteklemiyorum. Dün yabancı hakemin de hataları vardı belki skora etki etmedi ama her insan hata yapar bunu dün gördük. En büyük hatası da Fenerbahçe kontra atağa çıkıyordu. Sağ taraftan sallai kasti faul yaptı. Topun nereye gittiğini beklemeden hemen oyunu durdu. Bekleseydi Fenerbahçe çok tehlikeli bir pozisyon bulabilir hatta gol dahi olabilirdi o pozisyon.

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙

• Eren
    Co-Admin
    Alınan Beğeniler
    28.108
    Resimler
    3
    Videolar
    3
    • 25 Şubat 2025 15:30
    • Resmi Gönderi
    • #12.619

"Bu ülkede hiçbir iş adam akıllı yürümüyor" konuyu devam ettirmeye gerek yok sanırım

• Önceki Resmi Gönderi
    • Sonraki Resmi Gönderi
  • Sahutt
    Co-Admin
    Alınan Beğeniler
    29.829
    Resimler
    3
    Doğum Günü
    15 Eyl
    Meslek
    Öğrenci
    Rakım
    720
    • 25 Şubat 2025 15:32
    • Resmi Gönderi
    • #12.620
    Snow Hound yazdı:

Ben desteklemiyorum. Dün yabancı hakemin de hataları vardı belki skora etki etmedi ama her insan hata yapar bunu dün gördük. En büyük hatası da Fenerbahçe kontra atağa çıkıyordu. Sağ taraftan sallai kasti faul yaptı. Topun nereye gittiğini beklemeden hemen oyunu durdu. Bekleseydi Fenerbahçe çok tehlikeli bir pozisyon bulabilir hatta gol dahi olabilirdi o pozisyon.

Hata ayrı kasıt ayrı hocam. Türk hakemleri ne olursa olsun kontrol edemiyorlar artık. 1-2 sezon yabancı hakemlerle devam edilip Türk hakemlerine ya sağlam bir eğitim verilmeli. Federasyondaki MHK’daki soru işaretleri giderilmeli bana kalırsa. Dün herhangi bir Türk hakem yönetseydi bu kadar sakin biteceğini düşünmüyorum maçın.

• Önceki Resmi Gönderi
    • Sonraki Resmi Gönderi
  • mehmet civan
    Moderatör
    Alınan Beğeniler
    14.743
    Doğum Günü
    3 Şub 1987 (38)
    Meslek
    developer
    Rakım
    118
    • 25 Şubat 2025 15:40
    • Resmi Gönderi
    • #12.621
    Snow Hound yazdı:

Bende Trabzonspor'lu olarak Mourinho'nun kelimesinde ırkçılık olduğunu düşünmüyorum. Acun haklı Okan Hoca siyahi mi de ırkçı bir yaklaşım olsun. Mourinho kesinlikle haklıydı bu arada. Okan Buruk gerçekten çok rezilce tavırları var. Dün Trabzonspor'lu olarak Fenerbahçe'nin kazanmasını istedim canı gönülden. Sadece Okan Buruk'un hareketlerinden de değil. Galatasaray kulüp olarak zaten büyük bir camia 2 senedir şampiyon oluyor ama en çokta ağlayan camialardan biri. Yok hakemmiş bilmem neymiş. Galatasaray'ın hakemler sayesinde kazanılmış en az 5 sezon şampiyonluğunu sayarım burda. Dün kü maçtan sonra bile hakem konuşmak çok acınasıydı. Kaleye isabetli şut çekmemişsin be isabetli şut neyin hakemini konuşuyorsun üstelik hakemin maça etki edecek bir hamlesi de yoktu. Zaten Okan Buruk'un da ağzının ne kadar pis olduğunu biliyoruz. Geçen yıl münih maçını geçtim. Şampiyonluk kutlamasında şinanay şarkısına nasıl eşlik ettiğini de biliyoruz. İki kulüpte ligin hakemler tarafından en çok kollanan 2 camiası en çok hakem konuşanda 2 camia maalesef. Artık 2 takımında hakem konuşmayı bırakıp futboluna odaklanması gerekiyor. Ayrıca Okan Buruk ortamı en çok gerenlerden biridir.

Snow Hound okan hoca ile ilgili bir fikrin var ise 24 yasindaki gencecik guzel ahlakli kibar temiz dilli saygili ornek genc kardesim. okan buruk ile bunlari konusabilirsin. ben turk futbolunun savunucusuyum. bugun okan olur yarin ahmet oburku gun mehmet. ama saha disi yerine saha icinde oynanan futbola daha cok odaklanmani bir kardesim olarak sana ancak tavsiye edebilirim. bana bir cevap hakki dogmuyor cunku hepsi benim takimim iyi olan kazansin.

bahsettiginiz polemiklerle ilgili zaten konusmadim. yasim geregi turk futbolunu daha cok takip edebildigimden eski zamanlari daha iyi bildigim icin biraz daha genis pencereden bakabiliyorum zamani geldiginde sizlerde ne demek istegii umarim anlarsiniz.

bir alanda ulke olarak bir spor alaninda basari istiyorsaniz once o sporun ana unsurlarina odaklanip sonra ahlak ve terbiye cercevesinde yerinizi konumuzu bilerek takimlarinizi desteklerseniz ancak bir yere gelebilirsiniz. diger turlu alet olup takimlarinizada zarar verirsiniz.

:türkiye::türkiye::türkiye:
    sanli bayragimida soyle koyayim dalgalansin

bize kulak verin. haberiniz olsun
    HAVALARINSESi... ;)

• Önceki Resmi Gönderi
    • Sonraki Resmi Gönderi
  • mehmet civan
    Moderatör
    Alınan Beğeniler
    14.743
    Doğum Günü
    3 Şub 1987 (38)
    Meslek
    developer
    Rakım
    118
    • 25 Şubat 2025 15:57
    • Resmi Gönderi
    • #12.622
    Sahutt yazdı:

İnşallah bu sene bunu hem futbolda hem basketbolda hem voleybolda başaracağız. Ben takımıma güveniyorum. Her branşta. En son şampiyon olduğumuz zaman keza futbolda lig şampiyonluğunda keza Euroleauge şampiyonluğunda sağında büyük bir TÜRK bayrağı olan şampiyon Fenerbahçe yazılı bayraklarımla tura çıkmıştım hatırlıyorum. Bunu da ben belirteyim. Nedense 😃

iste olay budur yakinimda olursan diger ucundanda ben tutarim Sahutt ve emin ol fenerin uefa kupasini almasini senin kadar istiyiorum.

HAVALARINSESi... ;)

• Önceki Resmi Gönderi
    • Sonraki Resmi Gönderi
  • Sahutt
    Co-Admin
    Alınan Beğeniler
    29.829
    Resimler
    3
    Doğum Günü
    15 Eyl
    Meslek
    Öğrenci
    Rakım
    720
    • 25 Şubat 2025 16:08
    • Resmi Gönderi
    • #12.623
    mehmet civan yazdı:

iste olay budur yakinimda olursan diger ucundanda ben tutarim Sahutt ve emin ol fenerin uefa kupasini almasini senin kadar istiyiorum.

İnsallah abi. Spor kardeşliktir.

• Önceki Resmi Gönderi
    • Sonraki Resmi Gönderi
  • mehmet civan
    Moderatör
    Alınan Beğeniler
    14.743
    Doğum Günü
    3 Şub 1987 (38)
    Meslek
    developer
    Rakım
    118
    • 25 Şubat 2025 16:13
    • Resmi Gönderi
    • #12.624
    Sahutt yazdı:

İnsallah abi. Spor kardeşliktir.

tabiki ya... o kupa gelsin turkiyeye de o zaman gorecegiz suan medya donen dolaplarin hepsinin hikaye oldugunu hepimiz alip bayraklarimizi cikacigiz. ozaman emin ol goreceksin cevrende olanlarin yarisinin besiktasli trabzonlu ozellikle galatasayarli(troller haric) ve tum anadolu kluplerinden oldugunu.

bu arada ben morinho yu da severim. adama yanlis anlattilar yanlis yonlendirdiklerini dusunuyorum. zaten bi basari gelse su donen sacmaliklarin hepsi son bulacak bir kac gun icinde bir yandanda o yuzdende istiyorum. bakin bir tane mevzu kalacakmi. bastan yazdim ama bu sekil alet oldugunada kiziyorum onun bir spor adami olarak. yoksa tepki vermem. ben morinho fan iyim senelerdir. o ona maymun diyecek o ona cryman falan bunlar sacma sapan olmamasi gereken seyler. rezil oluyoruz dunyaya.

HAVALARINSESi... ;)

• Önceki Resmi Gönderi
    • Sonraki Resmi Gönderi
  • Snow Hound
    Sorumlu - Uzman Üye
    Alınan Beğeniler
    10.743
    Doğum Günü
    24 Haz 2000 (24)
    Rakım
    80
    • 25 Şubat 2025 16:18
    • #12.625
    mehmet civan yazdı:

Snow Hound okan hoca ile ilgili bir fikrin var ise 24 yasindaki gencecik guzel ahlakli kibar temiz dilli saygili ornek genc kardesim. okan buruk ile bunlari konusabilirsin. ben turk futbolunun savunucusuyum. bugun okan olur yarin ahmet oburku gun mehmet. ama saha disi yerine saha icinde oynanan futbola daha cok odaklanmani bir kardesim olarak sana ancak tavsiye edebilirim. bana bir cevap hakki dogmuyor cunku hepsi benim takimim iyi olan kazansin.

bahsettiginiz polemiklerle ilgili zaten konusmadim. yasim geregi turk futbolunu daha cok takip edebildigimden eski zamanlari daha iyi bildigim icin biraz daha genis pencereden bakabiliyorum zamani geldiginde sizlerde ne demek istegii umarim anlarsiniz.

bir alanda ulke olarak bir spor alaninda basari istiyorsaniz once o sporun ana unsurlarina odaklanip sonra ahlak ve terbiye cercevesinde yerinizi konumuzu bilerek takimlarinizi desteklerseniz ancak bir yere gelebilirsiniz. diger turlu alet olup takimlarinizada zarar verirsiniz.

:türkiye::türkiye::türkiye:
    sanli bayragimida soyle koyayim dalgalansin

Daha Çok Göster

Saha içinde oynanan oyuna odaklanmamız bu ortamda çok zor. Çünkü her maçtan sonra saha içindeki oyundan çok hakem konuşuluyor. Sen bu ülkeye yabancı hakem götürsen nolur. Adam çıkmış dün yine hakem konuşuyor. Sen ne futbol oynadın da hakem konuşuyorsun. Kendi evinde 50 bin taraftarının önünde ezeli rakibine isabetli şut çekememişsin. Avrupa'da en kolay kurayı çekip ilk 8 girememişsin sonra play offta elenmişsin ama sen ülkeye dönüp hala sizin için özel olarak 250 bin para verilip getirilmiş yabancı hakemi tartışıyorsun Okan Buruk ile konuşabilsem bunları konuşurdum zaten. Direkt söyleyeyim senin yazdıklarına ithafen bunları yazdım. Sen fikrini belirtmişsin. Benim de fikrim bu yönde diye. Bence her türk takımını desteklediğini söylesende yazının bir Galatasaraylı gibi yazıldığını düşünüyorum. Hee bunları da konuyu uzatmak için söylemiyorum. Direkt söyleyim de içimde kalmasın diye söylüyorum. Yoksa tartışmak için yazmıyorum fikrimce yazıyorum. Belki de ben yanlış düşünüyorumdur.

❤💙 EN BÜYÜK TRABZONSPOR ❤💙

• mehmet civan
    Moderatör
    Alınan Beğeniler
    14.743
    Doğum Günü
    3 Şub 1987 (38)
    Meslek
    developer
    Rakım
    118
    • 25 Şubat 2025 16:31
    • Resmi Gönderi
    • #12.626
    Snow Hound yazdı:

Saha içinde oynanan oyuna odaklanmamız bu ortamda çok zor. Çünkü her maçtan sonra saha içindeki oyundan çok hakem konuşuluyor. Sen bu ülkeye yabancı hakem götürsen nolur. Adam çıkmış dün yine hakem konuşuyor. Sen ne futbol oynadın da hakem konuşuyorsun. Kendi evinde 50 bin taraftarının önünde ezeli rakibine isabetli şut çekememişsin. Avrupa'da en kolay kurayı çekip ilk 8 girememişsin sonra play offta elenmişsin ama sen ülkeye dönüp hala sizin için özel olarak 250 bin para verilip getirilmiş yabancı hakemi tartışıyorsun Okan Buruk ile konuşabilsem bunları konuşurdum zaten. Direkt söyleyeyim senin yazdıklarına ithafen bunları yazdım. Sen fikrini belirtmişsin. Benim de fikrim bu yönde diye. Bence her türk takımını desteklediğini söylesende yazının bir Galatasaraylı gibi yazıldığını düşünüyorum. Hee bunları da konuyu uzatmak için söylemiyorum. Direkt söyleyim de içimde kalmasın diye söylüyorum. Yoksa tartışmak için yazmıyorum fikrimce yazıyorum. Belki de ben yanlış düşünüyorumdur.

ben bu muhabbetlere girmiyorum Snow Hound ben olayin futbolumuza verecegi zarardan tribunlerdeki kargasayi tetiklemesinden cekinceliyim. sizler gencsiniz bilmiyorsunuz. cok olay yasandi bu ulkede zor geldik buralara taraftarlar ancataraftar oldu. sukunet saglandi bu sefer yoneticiler kiskirtiyor taraftari.

HAVALARINSESi... ;)

• Önceki Resmi Gönderi
    • Sonraki Resmi Gönderi
  • mehmet civan
    Moderatör
    Alınan Beğeniler
    14.743
    Doğum Günü
    3 Şub 1987 (38)
    Meslek
    developer
    Rakım
    118
    • 25 Şubat 2025 16:44
    • Resmi Gönderi
    • #12.627
    Eren yazdı:

"Bu ülkede hiçbir iş adam akıllı yürümüyor" konuyu devam ettirmeye gerek yok sanırım

ulkede dogru durust yurumeyen seylerin sebebi sence diyalog eksikligi olabilirmi Eren bir sekilde orta yolu bulucaz kutuplasmaya ayrismaya bolunmeye gerek yok. heleki bunu bekleyenler yeterince varken. spordan sagliga ekonomiden siyasete hepsini duzelticez ama kendimiz duzelticez. bu millet duzelticek. biz duzelticez.

HAVALARINSESi... ;)

• Önceki Resmi Gönderi
    • Sonraki Resmi Gönderi
  • Eren
    Co-Admin
    Alınan Beğeniler
    28.108
    Resimler
    3
    Videolar
    3
    • 25 Şubat 2025 17:22
    • Resmi Gönderi
    • #12.628
    mehmet civan yazdı:

ulkede dogru durust yurumeyen seylerin sebebi sence diyalog eksikligi olabilirmi Eren bir sekilde orta yolu bulucaz kutuplasmaya ayrismaya bolunmeye gerek yok. heleki bunu bekleyenler yeterince varken. spordan sagliga ekonomiden siyasete hepsini duzelticez ama kendimiz duzelticez. bu millet duzelticek. biz duzelticez.

Bu saatten sonra zor be abi sen istediğin kadar sesini duyurmaya çalış ancak umrunda olmayacaksın kimsenin veya kimselerin ,kanser gibi yayılmış her dalda yandaşlar.

• Önceki Resmi Gönderi
    • Sonraki Resmi Gönderi
  • mehmet civan
    Moderatör
    Alınan Beğeniler
    14.743
    Doğum Günü
    3 Şub 1987 (38)
    Meslek
    developer
    Rakım
    118
    • 25 Şubat 2025 17:36
    • Resmi Gönderi
    • #12.629
    Eren yazdı:

Bu saatten sonra zor be abi sen istediğin kadar sesini duyurmaya çalış ancak umrunda olmayacaksın kimsenin veya kimselerin ,kanser gibi yayılmış her dalda yandaşlar.

:tepkisiz:

HAVALARINSESi... ;)

• Önceki Resmi Gönderi
    • Sonraki Resmi Gönderi
  • mustafa28
    Spor Sorumlusu
    Alınan Beğeniler
    16.546
    Doğum Günü
    3 Nis 2006 (19)
    Meslek
    Öğrenci
    Rakım
    80 m
    • 26 Şubat 2025 00:34
    • #12.630

Harici İçerik x.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

لا إله إلا الله محمد رسول الله La İlahe İllallah, Muhammedün Resulullah

Efsane Kar Sistemi Beklerken ...

• 1
    • 841
    • 842
    • 843
    • 855

Bu Konuyu Görüntüleyen Kullanıcılar

• 23 Misafirler