- Resmi Gönderi
Çözünürlüğü yüksek 3 modelin soğuğun etkili olduğu saatlerde ki kar kalınlığı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÇözünürlüğü yüksek 3 modelin soğuğun etkili olduğu saatlerde ki kar kalınlığı
Çözünürlüğü yüksek 3 modelin soğuğun etkili olduğu saatlerde ki kar kalınlığı
10 sene düzcede yaşadım Eren orta okul 2 den ıtıbaren 99 depreminden 2 ay önce taşındık. hayatımda kar görmemişim daha. prefabrik evlerde oturduk uzun sene. lisede okurkendi sanırım. sabah okula gidicem. kalktım kapıyı ittiriyorum kapı açılmıyor. camdan bır baktım dısarısı gozükmüyor. cam bembeyaz. hemen dıger taraftakı cama gectim. ordada yarıya kadar kar. fırtınayla beraber prefabrıklerin yanlarını kapatmış. ortalama 50-60 cm kar ama sabah olmasına ragmen hava koyu gri oyle bır yagıyorki cıktıgın anda kardan adam oluyosun. kepceler geldi aksamına simşekler cakıyor bır yandan bır yandan kepceler kürüyor. ortada bır alan var oraya topluyorlar orada bır dag olusmus 4 katlı bina yuksekligınde.
kısmet olursa yarın aksam buraya cıkacagız iki arkadaş. 520 rakım var. tüpü falan alıcaz yazmayım şimdi ayıp olur. kar da yenir işte o
çaypınar köyünün biraz ilerisinde.. şuraya denk geliyor tam.
balıkesirde olup katılmak isteyen olursa buyursun yazsın. denicez şansımızı bakalım
kısmet olursa yarın aksam buraya cıkacagız iki arkadaş. 520 rakım var. tüpü falan alıcaz yazmayım şimdi ayıp olur. kar da yenir işte o
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. çaypınar köyünün biraz ilerisinde.. şuraya denk geliyor tam.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. balıkesirde olup katılmak isteyen olursa buyursun yazsın. denicez şansımızı bakalım
Direk çataldağa gitseni z daha iyi değil mi:) Ben de Balıkesirliyim.
Düzce çoğu sistemde en şanslı yerlerden birisi mehmet civan
Direk çataldağa gitseni z daha iyi değil mi:) Ben de Balıkesirliyim.
catalagi susurluktan sonra ustat. orayi hem bilmiyorum. hemde altimizdaki araba dachia. oralar da kalir. gerci 4 * 4 ama bildigim bir arba degil benim. toros olsa cikarim arkadama bakmam :D
Düzce çoğu sistemde en şanslı yerlerden birisi mehmet civan
Eren yagisida cok siddetli ve surekli oluyor. dekler resmen dovuyor orayi denk geldigi zaman kosullar. akdeniz den yola cikan ab nin tuncelideki etkisine yakin nerdeyse. 5 dk icerisinde yolu kapatiyor. bolu misal daha soguktur ama -40 -45 i yakaladiginda duzce ve kaynasliyi tek gecerim
İcon bozmuş sanki İstanbula bişiy vermemiş ama keskin değişebiliyor bazen
Kar konusunda cimri bir model
Kar konusunda cimri bir model
oyle Sahutt bastan beri bu durumu belirtti icon bende erenin demesiyle baktim.
catalagi susurluktan sonra ustat. orayi hem bilmiyorum. hemde altimizdaki araba dachia. oralar da kalir. gerci 4 * 4 ama bildigim bir arba degil benim. toros olsa cikarim arkadama bakmam :D
duster gider oralarda lastik varsa çokda iyi olur,
duster gider oralarda lastik varsa çokda iyi olur,
ben hic kullanmadim arkadasinda kar deneyimi yok bakalim duruma gore hareket edicez.