Güncel NAEFS'e göre 24-30'u arası tüm ülke geneli serin geçebilir..
Üyelerin Şahsi Tahminleri
-
-
Aynı tarih için ECMWF ise benzer görüntüler vermekte bu tarihlerde sistem inişi olabilir..
-
Aynı tarih için ECMWF ise benzer görüntüler vermekte bu tarihlerde sistem inişi olabilir..
Hocam güneydoğu Anadolu beyaz kalmış oraya ulaşmayacak mı sistem
-
mustafa28 Etkilenir gelirse eğer özellikle yağış bakımından
-
500 MB
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sıcaklık
Yağış
İndekslere göre Nisan tahminim
-
İlerleyen günlerde belki güncelleyebilirim duruma göre
-
- Resmi Gönderi
Eline sağlık Izlanda
-
- Resmi Gönderi
Eline sağlık paylaşımın için fakat haritalar için bir iki kelam yazsaydın keşke tahminim demişsin
-
Sıcak ve ülkenin doğusu hariç kurak bir Nisan bekliyorum
-
- Resmi Gönderi
1 hafta içinde nisan ayı tahminim geliyor benimde
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 9-10 güne bahar mevsiminin ilk atağına tanıklık edeceğiz ciddi sıcaklık yükselmesinden hemen sonra güzel bir orajımız olabilir
-
Daha önce soğuk geçen Mart ayından sonra gerçekleşen Nisan ve Mayıs aylarının en az biri %90 ihtimalle soğuk geçmiş
Eğer Nisan sıcak geçerse Mayıs büyük ihtimal soğuk geçebilir ..
Örnek olarak bunu verebilirim Üstte yapmış olduğum Nisan ayı tahmininin sıcaklık anomalisi var altta ise o tahmindeki yılların Mayıs anomalisi var aradaki fark çok fazla
-
Izlanda bunların kendin mi yapıyorsun nasıl hazırlanıyor ?
-
- Resmi Gönderi
hersey mevsiminde guzel. yaz gelsin artik yaz. gecen hafta sonundan beri 2 balik yakalicam diye. ilk gun iliklerime kadar islandim 2. gun iyiydi fakat firtinadan nevrim dondu. evelsi gun parmaklarim dondu soguk icime isledi hala hapsuruyorum dun karla karisik yagmurun altinda kaldim. dedim bu sevda bitmez haftaya gorusurz
heryer gÖl oldu zeytinlerin altinda bata cika 10mt yol alamiyoz. ayaykkabi hala karsi sazlikta musait olunca gidip alicam.
ve cayir cimen agaclar cicek acti tekrar ediyorum hersey mevsiminde guzel. yaz gelsin artik yaz. yagmura lafim yok da ne firtinadir arkadas kafamizi cikaramiyoz. umarim don olmaz.
-
Izlanda bunların kendin mi yapıyorsun nasıl hazırlanıyor ?
https://psl.noaa.gov/cgi-bin/data/composites/printpage.pl
Buradan yapabilirsin
-