ban he :D ahah illegal software blocked ulan salih normal gerçi ansıızn gelirdi bir soru sorardı gizemli adam ortalığı bulandırırdı . bakalım ne olacak
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
Annem adanadan döndü, ama nelerle döndü.. 8 adet adana kebabı yedik götürdük ailecek 🙃
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
- Resmi Gönderi
Keremokten gibi bir kişiyi basarılı olarak görmek 🤔 en son kendisi bir sistem hakkında yanıldı ve bunun üzerine bende kendisine mesaj yazdım ve engellendim 😀
-
kendini gereğinden fazla övüyor evet antipatik geliyor bana engellemesi .eleştriye kapalı olmasından kaynakldıır
çokmu lazım bışver Dr oetker demiş biri buna
-
Biz de Twitter da zamanında aktif olabilseydik sitenin reklamı olurdu şu an bile aktif değil o yüzden üye olanlar az
-
Evet üye sayısı az olabilir ama gönlümde en iyi forum. Abilerim, kardeşlerim hepsi çok iyi insanlar çok iyi forum ortamı.
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar herkese
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler
Attık daha önce ama yine atalım ..
Bitlis ve çevresini yağışlarla ihya eden mikroklima görevi gören doğal güzellik.
Hala gaz çıkışları var .. Sıcak suları , göl havzası var ve göl havzası süper.İki defa ziyaret ettim.
Lakin her yerde olduğu gibi orayı da berbat hale getirmiş insanımız.
Dolu gelen boş dönüyor.Tum çöpünü rasgele atıyor, bırakıyor dönüyor evine.
İğrenç derecede pislik var bizler tarafından bırakılan.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
kerem ökten : yoluna tek başına devam ediyor . bir ara küfür etmişti falan ama başarılı adam ..
salih denilince aklıma geldi o kişi seviyorudm ben o çocuğu acayip soruları falan vardı troll falan garipti efsaneydi o
O adam sadece popüler. Zamanımızın en önemli sorunu onun lehine işliyor. Sanatçılar ünlü değil, ünlüler sanatçı ':)). Reklamını zamanında iyi yaptı. İyi duygu sömürüsüne gitti. Sonra herkese komple küfür etti. Hazmedilmeyecek küfürler etti. Bizim sitenin 6 aylık ziyaretçi sayısından fazla takipçisi olan adam ne işle uğraşıyor olursa olsun öyle küfürler hakaretler hiçbir mecrada kabul edilemez. Bilgisi de şuraya 5 metre kar yağacak demek. Salih de diyordu zamanında. 🙃
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler hayırlı cumalar.
Bu sene nasıl geçecek bakalım mevsimler , meydanı boş bırakabilirim uzun vade mevsimlik tahminlerde bu sene büyük ihtimalle sessiz kalıcam gibi .
-
- Resmi Gönderi
SameT. Soğuk seven insan bir başka alem olur..Babaya da masaallah diyelim.
Sahutt biz kendi sitemize ve işimize bakalım, başka kişiler ile işimiz olmasın bence .
İyi kötü demeyelim,
Sosyal ağlar konusunda ise,
Bakacağız bu sezon bir nöbetçi sosyal ağ görevlisi
Mutlaka üye çeker ama o işi de yürütmek kolay değil.
Neyse bakalım zaman var bakacağız bir yoluna..
Hayırlı geceler herkese.
-
Usta Sanatçı İlhan İrem Hayatını Kaybetmiş Allah Rahmet Eylesin
-
- Resmi Gönderi
Usta Sanatçı İlhan İrem Hayatını Kaybetmiş Allah Rahmet Eylesin
Amin,
Sazlıklardan havalandı her fani gibi desene
-
Bu hayatın ölümlü olması beni bir yandan üzdüğü kadar bir yandan da mutlu ediyor. Ben ateist olduğum için öldükten sonra her şeyin biteceğine inandığımdan canımı fazlasıyla sıkıyor.
-