- Resmi Gönderi
Aranızda kola içmeyi seven varsa pepsinin tadı mı değişti yoksa askerde ben cola turkaya mı alıştım
İçmedim ama güzel derler
Tünaydın arkadaşlar.
Hayırlı günler herkese
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAranızda kola içmeyi seven varsa pepsinin tadı mı değişti yoksa askerde ben cola turkaya mı alıştım
İçmedim ama güzel derler
Tünaydın arkadaşlar.
Hayırlı günler herkese
Xiaomi 14t alacağım
Son kararım artık.
😂
Meyveye bal sıkma alışkanlığım Nereden geldi bilmiyorum ama çok güzel oluyor
Örümcek adamın son filminde punisherı son sahnesine kadar çok beğendim bol aksiyonlu falandı ama son sahnesinde baya komik yapmışlar adamı.
internete düşmedi henüz zor buldum
Buldum başladı başlayalı iğrenç kostüme takıldım..Ne kadar saçma sapan yapılmış, yüz, ağız, burun,göz bölgesi berbat... Sözde teknoloji var,bu ne biçim örümcek kostümü..
Eskileri mumla aradım
Hayırlı geceler herkese
Xiaomi 14t alacağım
Son kararım artık.
😂
Xiomi serilerini çok takip edemedim. Ama tekli rakam serileri genel de iyidir. Bi zamanlar ben de koyuldum xiomi alayım diye o kadar mağaza gezdim ama sonunda yine ıphone de şaşamadım. Xiomi tamamen daha ekonomik ve özellikle programsal iş yapmak isteyenler için ideal bir telefondur.
iyi geceler 
Hayırlı geceler abim sana ve herkese
Ben neden wetterden ban yedim bir şeyde yapmadım.
Sizde de aynı mı
Bende denedim sıkıntı yok ama pekte bakmam ,girmem vede pekte anlamam
Bende denedim sıkıntı yok ama pekte bakmam ,girmem vede pekte anlamam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Chromede sorun var başka tarayıcıyla girdi.
Kafama göre bir tarif uydurdum ve şöyle bir şey yaptım ezine peynirini su ve yağ ile akışkan hale yani sos haline getirdim sarımsak ekledim ve makarnaya ekleyip soğuk tüketicem. Sizce nasıl olur
Kafama göre bir tarif uydurdum ve şöyle bir şey yaptım ezine peynirini su ve yağ ile akışkan hale yani sos haline getirdim sarımsak ekledim ve makarnaya ekleyip soğuk tüketicem. Sizce nasıl olur
Deneme yanılma ile lezzetleri buldu insanoğlu..Dene bak bakalım
Deneme yanılma ile lezzetleri buldu insanoğlu..Dene bak bakalım
Yoğurtlu makarna gibi olmuş
Afiyet olsun yusuf. Ezine peynirini okuduğum an koşarak uzaklaştım 😅