Rust mobile oynayan varsa ekleyebilir beraber çalışabiliriz.
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı geceler herkese.
Bin yıl önce
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ay ortası yaz iyice kayıplara karışacak gibi 😎😎
-
- Resmi Gönderi
mehmet civan 2 3 gündür pc ye ayağım değiyor diye kendi kendine yeniden başlıyor kısaa devre mi var bir yerinde acaba
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar herkese..
-
Poco x8 pro 1 haftalık deneyimim
Pilin hızlı bitmesi dışında genel olarak her şeyinden memnunum. Pilin hızlı bitmesi konusunu araştırınca 0. El telefonlarda ilk 1 ay pil optimize olana kadar tam performans göstermezmiş.
Onun dışında ekranı 120 hz ve akıcı
Renk kalitesi çok iyi.
Pil 6500 mah ama 3 hafta bekleyeceğim bakalım.
Oyunlarda 120 fps aldırıyor. Ama ben bilerek 60 fpsde oynuyorum. Çünkü pili mümkün olduğunda uzun süre kullanmak istiyorum. Yüzde 20-80 şarj kuralına da uyuyorum.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
- Resmi Gönderi
mehmet civan 2 3 gündür pc ye ayağım değiyor diye kendi kendine yeniden başlıyor kısaa devre mi var bir yerinde acaba
nasil yani kasaya ayagin degdigindemi yeniden basliyor. evin toprak hatti saglammi yani yeni bir evmi eger toprak hattinda sorun var ise kasada biriken static elektirik desarj oluyor dur korumaya anakar kapanir. dokunma derken sert ise bira eger reset SW ile gnd arasinda bir temas yada yogun bir nemli hav var ise kendini toraga cekiyor olabilir. anakartin arka yuzunde bir temas var ise biraz sallandiginda kacak olusuyor olabilir. yada islemcinin fanindan sarkan birsey kasanin icinde basibos bir kablo olabilir. nasil temas ettigine bagli ama buyuk ihtimal ile toprak hattinda bir sorun olabilir eren dikkat yakarsin anakarti. psu eskimi biraz ?
-
- Resmi Gönderi
nasil yani kasaya ayagin degdigindemi yeniden basliyor. evin toprak hatti saglammi yani yeni bir evmi
Eski bir ev ama pc yi acip temizledim bütün parçaları sokup ondan sonra oldu sanırım
-
- Resmi Gönderi
Eski bir ev ama pc yi acip temizledim bütün parçaları sokup ondan sonra oldu sanırım
butun vidalari tam kontrol etmelisin eren gpu ve ramlar tam oturmus olmali buyuk ihtimal bir yerde bitemas kacak var kablolar dan biri anakart a degiyor psu dan kontak yapiyor
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı Cumalar, hayırlı günler herkese
-
- Resmi Gönderi
Kripto yatırımcısının yüzü ne zaman gülecek artık
-
- Resmi Gönderi
Kripto yatırımcısının yüzü ne zaman gülecek artık
Haydan gelen huya gider eren Allah başka dert vermesin
-
- Resmi Gönderi