Sohbetimiz Bol Olsun

• Gene başladılar 2027 kişi çok sert gececek ekstrem olacak super mega el nino geliyor hazır olun falan filan.

Sert geçmeyecek, yağışlı geçebilir sadece. Bu düzeyde el Nino varken -10 derece mi olacak mesela İstanbul? Hayal.

• merhabalar eylül 15 sonbahar başlıyor yağışlar da ardından geliyor inşallah kış da ılık geçecek demek kar olmayacak demek değil bir tane sistem gelir 87 kışı gibi ılık günleri unutturur la ninayı gördük çok mu matah bir şey ayrıca el ninolu kışlarda ılık geçse de sağlam birkaç sistemin geldiğini biliyorum. Bu yüzden şimdiden şöyle böyle demenin anlamı yok bu arada mesela palamut bol bu sene genelde böyle kışlar sert geçiyor bu benim gözlemim istisnaları var tabii ama sonuçta bu kış ümit vaat ediyor.

• Resmi Gönderi

merhabalar eylül 15 sonbahar başlıyor yağışlar da ardından geliyor inşallah kış da ılık geçecek demek kar olmayacak demek değil bir tane sistem gelir 87 kışı gibi ılık günleri unutturur la ninayı gördük çok mu matah bir şey ayrıca el ninolu kışlarda ılık geçse de sağlam birkaç sistemin geldiğini biliyorum. Bu yüzden şimdiden şöyle böyle demenin anlamı yok bu arada mesela palamut bol bu sene genelde böyle kışlar sert geçiyor bu benim gözlemim istisnaları var tabii ama sonuçta bu kış ümit vaat ediyor.

Hoşgeldin hocam, emeğine sağlık..En güzeli olsun inşaallah

• Resmi Gönderi

merhabalar eylül 15 sonbahar başlıyor yağışlar da ardından geliyor inşallah kış da ılık geçecek demek kar olmayacak demek değil bir tane sistem gelir 87 kışı gibi ılık günleri unutturur la ninayı gördük çok mu matah bir şey ayrıca el ninolu kışlarda ılık geçse de sağlam birkaç sistemin geldiğini biliyorum. Bu yüzden şimdiden şöyle böyle demenin anlamı yok bu arada mesela palamut bol bu sene genelde böyle kışlar sert geçiyor bu benim gözlemim istisnaları var tabii ama sonuçta bu kış ümit vaat ediyor.

Pamaut ve ayva çok olursa kış iyi geçer derler tarantula hocam

• Resmi Gönderi

Üniversiteye Bolu Geredeye gidiyorum bakalım neler görcez bu kış

Haydi bakalım hayırlısı olsun abim,sana ve tüm öğrenci arkadaşlara da başarılar... Güzel bir kış seni bekliyor diyelim.. Bolu Gerede ile uzun soğuk karlı kış ayları seni bekliyor derim.

• Resmi Gönderi

hayirli sabahlar arkadaslar bende uyku yok bu gece

bakalim fener napicak orda bari yuzumuz gulsun. besiktas taraftari olamiyorum artik bu aralar bazi sebeplerden dolayi birsey diyemeyecegim.

Bosver abi futbola canını sıkma. benden büyük gs dusmani yoktur normalde. Artik o kadar umursamıyorum ki fener derbi kaybediyor umurumda olmuyor.