- Resmi Gönderi
Ulan Ronaldo'nun Manchester'dan gitmesi bile Beşiktaş'a patladı.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturUlan Ronaldo'nun Manchester'dan gitmesi bile Beşiktaş'a patladı.
Ulan Ronaldo'nun Manchester'dan gitmesi bile Beşiktaş'a patladı.
Masa biziz hocam 😎😎
Şimdiden uyarıyı geçelim maç sonu lütfen sadace fikirlerinizi beyan edin karşı takıma veya taraftarlara hakaret etmeyelim
Jorge jesus sadece anadolu takımlarına gol attırabilecek kapasiteye sahip bir teknik direktör oldugunu bu maçta öğrenmiş olduk
Beşiktaş en kötü anında bile feneri zorlayıp son dakikalarını zehir etmişti fenerin. 1 tanede ofsayttan gol atmıştı
kısaca fener bu senede şampiyon olamaz.
öncelikle okan buruğu teprik etmek lazım çok iyi organize olmuş bir takım çıkardı sahaya. Son derece haklı bir galibiyet. İcardi nin attığı son gol tam bir süperstar işi. Allah'ım bu adama bişey olmasın.
Kadıkoyde kara gece
yazılı döneminde olduğum için anketi unutmuşuz bir daha ki sefere
yazılı döneminde olduğum için anketi unutmuşuz bir daha ki sefere
Zaten ben bilirdim canın sağ olsun
Bir Fenerbahçe taraftarı olarak Galatasaray ve oyuncularını tebrik ediyorum, ancak sosyal medya whats ap Instagram face gibi
Ortamlarda bazı gereksiz aşağılayıcı paylaşımlar ve abartı şeklinde dalga amaçlı paylaşılan video foto yazıların artık paylaşılmaması gerektiğini düşünüyorum. Celtilmenlik sportmen taraftar olmak bunları gerektirmiyor. Sevincimizin hüznümüzün de keşke dozu olsa .
Bir Fenerbahçe taraftarı olarak Galatasaray ve oyuncularını tebrik ediyorum, ancak sosyal medya whats ap Instagram face gibi
Ortamlarda bazı gereksiz aşağılayıcı paylaşımlar ve abartı şeklinde dalga amaçlı paylaşılan video foto yazıların artık paylaşılmaması gerektiğini düşünüyorum. Celtilmenlik sportmen taraftar olmak bunları gerektirmiyor. Sevincimizin hüznümüzün de keşke dozu olsa .
Fenerbahçe haketti açtıkları pankartlar kareografiler falan baya kaşınmışlardı iyi oldu taraftarlar galatasarayın instagram hesaplarının altına küfürler yağdırmıştı gereken yapıldı beşiktaşlı olarak galatasarayın yaptıgını her ne kadar sevmesemde doğru bulmasamda desteklemekten başka çarem yok
2 tarafta kendince haklı veya haksız .
Fenerbahçe haketti açtıkları pankartlar kareografiler falan baya kaşınmışlardı iyi oldu taraftarlar galatasarayın instagram hesaplarının altına küfürler yağdırmıştı gereken yapıldı beşiktaşlı olarak galatasarayın yaptıgını her ne kadar sevmesemde doğru bulmasamda desteklemekten başka çarem yok
Zaten tüm fenerbahçe Galatasaray derbilerde Beşiktaşlılarda, Trabzonlular da Galatasarayı destekler. Bildim bileli böyledir. Fenerbahçe yense de kötüdür, yenilse de🤞 tarif ettiğin hareketleri her takım taraftarları da yapıyor. Neden sadece fenerbahçeli taraftarların yaptığı göze batıyor? Admin orada uyarı niteliğinde bir post paylaşmış lakin sen aldırış etmeden elinde benzinle ateşe yaklaşıyorsun. Tabi ki yorum yapacaksın eleştiri yapacaksın lakin hakketti, iyi oldu gibi cümleler yaptığın yoruma art niyet katar. Başkası gelir tersler, sen terslersin olay çığırından çıkar
Keşke icardi ilk 11 baslasaymis dedim maçı izlerken rahat 3 tane atardi
Genelleme yapmak istemem, ama benim ailemdeki herkes fenerlidir, ve fenerlilerin davranışları, maç içindeki tutumu ve avrupaya gidince ülkeyi rezil etmelerini sevmem. taraftarlarından nefret ederim ve birçok trabzonlu, beşiktaşlı, galatasarayı destekler. beşiktaşa küçük takım ne bileyim 8 0 gibi ithamlarda bulunan takım fenerbahçedir. bunu başlatan da onlardır. haketti deme sebebim bu yüzdendir. çirkef takımdır haketmiştir derim fenerbahçeli kardeşlerim abilerim sinirlenmesin bu dediklerime. ama bu böyledir saygı istiyorsan saygı duymayı bileceksin!!!
Genel de öyledir. Sadece fener taraftarlarının dedikleri göze batar. Dediğin 8:0 olayını da yanlış biliyorsun! O yakıştırmayı size yapan şampiyonlar ligine giden Galatasaraydır😊 lakin seni buna ikna etmek için uğraşmayacağım. Çünki! İşlemiş bir kere içinize fenerbahçe düşmanlığı ne yapsak faydasız. Şunu unutma ki! Saygı tek taraflı olmaz. Önce saygıyı hak edeceksin hak etmek içinde saygılı olacaksın. Öyle avrupaya gitmiş bir takımın rakibinin bayrağını kendi tribününde açarsan pek saygı beklemeyeceksin. vs, vs uzar gider konu. Onlar milyonlar kazanır biz tartışmasını yaparız. Hiç biri kaybettiği maçlardan sonra taraftar kadar üzülüp tartışmaz buna emin ol.
Konu açıktır