Namağlup tek şampiyon.
Futbol Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
yani oyunu domine eden bir takima karsi kontraatak futbolu neredeyse tek secenektir. heleki takim 10 kisiyse. tebrik ederim besiktas guzel bir mac cikardi. bos alanlari iyi degerlendirdi. hizli oyunculariyla guzel cikti. birde topu ayaklarina takmasalardi 1-2 gol daha olurdu. galatasayda atabilirdi tabi. pozisyonlara girmiycem. firat aydinus u bekliycem.
iki takimada tebrikler guzel mucadeleydi.
bu arada okan buruk uda tebrik ederim. mac sonu aciklamasiyla ne kadar olgun karakterli ve terbiyeli bir hoca oldugunu bir kez daha gosterdi. -
- Resmi Gönderi
bu arada okan buruk uda tebrik ederim. mac sonu aciklamasiyla ne kadar olgun karakterli ve terbiyeli bir hoca oldugunu bir kez daha gosterdi.
Terbiyeli mı?
Okan mı terbiyeli abim?
Bu konu hakkında, Okan hakkında çok şey yazılır.
-
Rakibimiz İnter oldu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Maç günü geldi
Trabzonspor - Inter
Saat: 18.00
Kanal: TRT Spor
-
Trabzonspor U19 Yarı Finalde. Süper bir başarı gerçekten.
-
Trabzonspor U19 Yarı Finalde. Süper bir başarı gerçekten.
Sabri Sarıoğlu ne düşünüyor acaba ?
-
Yarı Final İsviçre'ye Gidiyoruz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yarı Final İsviçre'ye Gidiyoruz
Salzburg iyi bir futbolcu üretim fabrikası güzel maç olacak.
-
Geçen yılın şampiyonunu elediler lakin altyapı olunca her sene şampiyon değişebilir A takıma çıkan olur başka yere giden olur...
-
Scoutların İsviçre'ye gitmesi muhtemel zaten aynı yerde olunca ekstra bir masraf olmaz scoutlar için
-
Aynı Zamanda Trabzonspor 40.368 taraftar ile UEFA Gençlik Ligi Taraftar Rekorunu Kırdı
(Veri Trabzonspor Özkan Sümer Futbol Akademisi hesabından)
-
Trabzonspor - Inter maçında resmi olmayan rakamlara göre stadyuma yapılan giriş sayısı 53.659'dur.
+ Stadyumun kalabalık olmasından dolayı içeriye girişler yer yer kapatıldı. Maçı izlemeye gelen ve dışarda kalan kalabağın da yaklaşık 5 bin civarlarında olduğunu söyleyebiliriz.
(Tribün Doluluk)
-
Trabzonspor ceza almamak için az vermiştir belki 😅
-
- Resmi Gönderi
Maçı 90 dakika izledim. Trabzon takım olarak çok iyi savunma yaptı. Çok parlak gençler var. Yolları açık olsun. Salzburg gerçekten iyi takım. İleride çok üretemesek de şansımız yok değil. Şimdiden emeklerine sağlık. 👏🏻👏🏻
-