- Resmi Gönderi
Kartal uçtu
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKartal uçtu
İsmail Kartal istifa etti. Nedenini anlamadım ama Fatih hocanın istifası gibi oldu
Dünün tam tersi bir görüntü vardı bence. GS ilk yarı iyi ikinci yarı kötüydü, FB ise ikinci yarı iyi başlayıp çok net pozisyonlardan yararlanamadı. Kısaca galibiyet çok yakındı.
Ayrıca Sahutt ve Whisper dayımın dediği gibi hakemlerin tavırları bir garip. Dün akşamki penaltı bence yoruma açık ama net bir kırmızı kart es geçildi. Bugünde aynı terane dybalanın faul bile olmayan pozisyonu, VAR olmasa FB aleyhine penaltı olarak geri dönecekti.
Siz yeni mi görüyonuz bilmiyorum ama Trabzonspor Ferencvaroş ilk maçında da aynı nane oldu. Adam penaltı vermedi ayağa basmada
Siz yeni mi görüyonuz bilmiyorum ama Trabzonspor Ferencvaroş ilk maçında da aynı nane oldu. Adam penaltı vermedi ayağa basmada
Genelleme ettik abim, bakıyoruz tabi ki ve görürüz de .. işler Türk takımı olunca bana normal geliyor.. Bizim işler göze batmaz,kimseyi etkilemez ve önlem alalım diyen de olmaz UEFA ve FIFA dan.
Dünya kupasında Messi ve avanesi için turu geçsin, guruptan çıksın,final oynasın diye verilen çabaları, çektiği sözde kura ve grupları giz önünde tutunca, Türk takımlarına verilen alınan verilmeyenler pek üst makamların umrumda olmaz..
Dünün tam tersi bir görüntü vardı bence. GS ilk yarı iyi ikinci yarı kötüydü, FB ise ikinci yarı iyi başlayıp çok net pozisyonlardan yararlanamadı. Kısaca galibiyet çok yakındı.
Ayrıca Sahutt ve Whisper dayımın dediği gibi hakemlerin tavırları bir garip. Dün akşamki penaltı bence yoruma açık ama net bir kırmızı kart es geçildi. Bugünde aynı terane dybalanın faul bile olmayan pozisyonu, VAR olmasa FB aleyhine penaltı olarak geri dönecekti.
O penaltının yoruma açık hiçbir tarafı yok.Çünkü o pozisyona penaltı diyecek dünyada 1 tane bile hakem yok. Maçı yöneten hakemler hariç.Diğer söylediklerine katılıyorum.
İstifa ne alaka ne oldu yine
İstifa ne alaka ne oldu yine
Bilgim yok fikrim de yok. 1 puan alıp niye istifa edilir ki
Yani derbiden sonra etse anlarımda bugün fener iyide oynadı maçı haketti yani bugün istafa etmesi bence maçla alakalı değil başka bir neden var.
Aziz Yıldırım yayında, birebir görüşmüş zaten, İsmail Kartal görevinin başında dedi buda İsmail ile görüşme sonrası evet devam ederim dediği belli oldu.
İsmail Kartal devam edecek
Olayların benzerini merak edenler varsa 1 hafta önce Trabzonspor'a bakabilir bayağı benzer gidiyo 😅 sonu aynı mı olur bilmiyorum
Olayların benzerini merak edenler varsa 1 hafta önce Trabzonspor'a bakabilir bayağı benzer gidiyo 😅 sonu aynı mı olur bilmiyorum
Aynı devam edecek Aziz Yıldırım arkasında duruyorsa döner mutlaka
bır yere gıtmıyor fenerbahce taraftari kafasina sise atmis kaldiramamis dedi aziz yildirim ama kalacak diyor
ben bir galatasaray taraftari olarak bu adamin gitmesi benim isime gelir. iyi bir teknik direktor. ama lakin herseyden once kalender saygin kaliteli bir insan gordugum en saygin fenerbahcelilerden biri bu adam icin ben fenerbahce maclarini izliyorum. uzuldum yani yazik adama kimse sahip cikmiyor kimse orali olmuyor basarilarini gormezden geliyor. benim icin terim gibi degerli bir insanidr. cok uzucu ismail hocanin basina gelenler. sosyal medya bir yandan taraftar bir yandan olmamasi gereken seyler. ama ayni sevgi ve ozveri ile gorevine devam edecektir eger istenirse oylede fenerbahcelidir.
İsmail Kartal ilk geldiğindeki hali ile gelmedi
Haksızlık yapılıyor kendisine bence, bence en büyük haksızlığı kendisine bugün yine kendisi yaptı.
Artık teknik direktörler taraftar ve sosyal medya gerçeği ile de baş edebilmek zorundalar böyle bir
Gerçek de var. İsmail KARTAL görevine devam etmeli Aziz YILDRIM faktörü
ben bir galatasaray taraftari olarak bu adamin gitmesi benim isime gelir. iyi bir teknik direktor. ama lakin herseyden once kalender saygin kaliteli bir insan gordugum en saygin fenerbahcelilerden biri bu adam icin ben fenerbahce maclarini izliyorum. uzuldum yani yazik adama kimse sahip cikmiyor kimse orali olmuyor basarilarini gormezden geliyor. benim icin terim gibi degerli bir insanidr. cok uzucu ismail hocanin basina gelenler. sosyal medya bir yandan taraftar bir yandan olmamasi gereken seyler. ama ayni sevgi ve ozveri ile gorevine devam edecektir eger istenirse oylede fenerbahcelidir.
Benim işime gelmez 😅 bizim gündemde pep varken bir anda Fener'in de devreye girmesini istemem